• Analiza mBank Autor: ~Fundamentalny [84.40.216.*]
    Nowa, 59:45

https://youtu.be/p9LJe9UQdVY?is=dLUNC0djm7nninip
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Jas [46.134.82.*]
    Albo będzie, albo będzie spadało
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Albo bedzie powyżej 10 albo spadnie do 7.2 no to tyle rozstrzału to pełen szacun dla Pana analityka z mBanku to ja juz wolę powyżej 10 analityka Vlada a poniżej 8 analityka agwercika z czworonogiem
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Ali [5.59.110.*]
    Trzymam się trigonu i 11.50
    PLN / akcję
  • Re: Analiza mBank Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2026-05-04 o godz. 19:41 ~Ali napisał(a):
    > Trzymam się trigonu i 11.50
    > > PLN / akcję

trzymaj się mocno, bo w tym tygodniu możesz popuścić :))
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Cien [87.207.109.*]
    Widac ze jestes bardzo ambitny w robieniu fermentu
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Ali [5.59.110.*]
    A po co się odzywasz ? Chcesz podważyć reko trigonu ? Widziałem taka się pojawiła .
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Aabbcc [93.159.60.*]
    Ja o tym pisałem dwa tygodnie temu to pseudo znawcy szydzili a tu mBank powiela moje analizy.
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Jw [46.205.198.*]
    Tak samo powiedział że może polecieć na 11 albo wyżej tak jak mówiłem 11 do piątku
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Jw [46.205.198.*]
    Wiedzą że od piątku będzie temat safe grany i kontrakty dla rfk a jest duże interesowanie ponoć w Europie dostawami ..
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Szerszen [164.127.229.*]
    Czyli jestes godzien przeczytania ty i twoje analizy Aabbcc proponuję ci dalsze kształcenie sie w tym kierunku tylko nie daj Boże na Polimku bo możesz nie trafić
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Gość [78.30.98.*]
    obkupienie po 2 zł.Czemu analiz rok temu nikt nie wypuszczał.
    Na chwilę obecną to Ty zachęcałeś ludzi do kupna po 9 zł i powyżej. Swoimi pieniędzmi graj jak chcesz ale nie dziel się głupotami z ludźmi bo ktoś posłucha i jest już w plecy
    Za chwile te 9 złotych nagonie spadkowy to bedzie bardzo dobra cena a ze byla korekta to nie lap mnie za słówka troluchu a co do glupot to większego farmazoniarza na forum ciężko znaleźć jak te twoje głupoty wyssane z palca na temat polimka
    Kolejne głupoty. Pytanie czy ktoś Ci płaci za wprowadzanie ludzi w błąd aby przepłacali, czy jesteś pożytecznym id.otą wykorzystywanym przez banksterów
    Ja w przeciwieństwie do ciebie wełniana istoto sam sie rządzę swoimi inwestycjami i nie analizuję kretyńskich wywodów trolli spadziowych i dobrze na tym wychodzę jak dotychczas a na Polimku zawsze na plus jedynie nie raz trzeba troszkę zaczekać i nie byc w gorącej wodzie kąpanym a nagroda sama z czasem przychodzi w przeciwieństwie do was gdzie wasza gra polega na tym żeby potencjalny inwestor jak najdrożej kupił i pozniej wam oddał po zanizonej cenie defacto dolozyl i tak te wasze biadolenie wtedy ma sens i macie profity ale jest jeszcze inwestycja w dłuższym terminie której nie ogarniecie bo nie wiecie co bedzię a tu sie bedzie dzialo na plus szach mat trolu
  • Re: Analiza mBank Autor: imolared [188.137.31.*]
    Zgadza się , siedzę tu od 3,20 wcześniej na Rafako a jeszcze wcześniej na jsw .
    I nie puszczę tego papiera niżej niż 30 .
    A dlaczego , a no dlatego że to dopiero początek .
    Przez ostatnie 6 lat przeszliśmy od pandemowki po IA i zbrojeniówkę , teraz będzie czas na energetykę .
    A polimex na szczęście jest w kieszeni tych którzy będą kierować kasą .
    Dlatego nie opuszczam tego statku bo on dopiero z portu wypływa
    Gratulacje logiki. Dlatego przestrzegałem ludzi przed formacją spadającej gwiazdy i podwójnego szczytu. Ten brak utwierdza mnie, że jesteś tylko pożytecznym id.otą
    Nie chce sie powtarzać trolu ale musze więc :spadająca gwiazda to ci uszkodziła grzechotkę a podwójny szczyt to reprezentujesz dhe ...izmu a polimex i tak pójdzie swoją drogą na północ w tym tygodniu szybciej niz dojdzie to do twoich zakręconych fal mózgowych
    Ps Lepszy bardziej przydatny id.ota
    na Polimku niz zakręcony jak baranie rogi analityk od siedmiu boleści spadziowy aabbcc
    Tak trudno zrozumieć, że gdy ktoś posłuchał Ciebie jest jeszcze na minusie, a ten kto zrozumiał, że jest korekta do 7 zł z przodu i wtedy kupił jest już 10% na plusie. Jeżeli gardzisz takim zarobkiem to daj innym zarabiać. Gra na giełdzie polega na zasadzie tanio kup drogo sprzedaj a nie drogo kup i trzymaj bo kiedyś będzie więcej
  • Re: Analiza mBank Autor: ~Dziku [5.173.149.*]
    No ale wiesz tanio drogo to jest perspektywa, dzisiaj niby jest drogo ale polimek ma przed sobą dobrą przyszłość przynajmniej na te 2-3 lata do końca cyklu
[x]
POLIMEXMS -0,75% 7,97 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.