Dnia 2026-05-04 o godz. 20:13 _xd napisał(a): > Coraz niżej te ataki xD na początku roku było 12, wcześniej 20 xD rynek wszystko dyskontuje xD
Przewaga głosów jest jednak na 23,60 pln, więc i ja SPEKULUJĘ, że pojawi się taka wycena akcji Lubawa....kiedy? Tego nie wiem, mam swój typ co do terminu, ale nie zdradzam co by nie zapeszyć ;) To giełda, tu się spekuluje! Wiedzieć to mogą tylko jacyś wybotni eksperci ;)
xD jak chcesz wiedzieć dokładnie kiedy ma być jaka wartość to masz dwie opcje: 1) lokata bankowa...w banku Ci powiedzą ile będziesz miał w tym a ile w następnym miesiącu..ale to tylko w przypadku lokaty ze stałą stopą procentową;) w przypadku lokaty ze zmienną stopą to też nic pewnego... 2) tu na forum jest taki wybotny ekspert Ciekawy...zacytuję Ci Jego słowa "Było nie było sprawdza się to co pisze i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to może zweryfikować daty wpisów i jak zachowywał się po nich kurs."
A jak żadnej z powyższych opcji nie wybierzesz, a koniecznie zależy Ci na tych 22 zł na szybkości...to może przesiądź się na Bumech...tam dzis taka pompa że zaraz dotkną pewnie tych Twoich 22 zł :) Ekspert Ciekawy pisał "tylko Bumech trzyma poziom" :)