Uff całe szczęście ze zabrali na fixie bo było by z -4%. Ale wybroniliśmy -1%, w sumie to sesja za dobrą nie była na rynku, tylko niektóre spółki rosły takze może i nasz spadek dlatego.
Jutro od rana widły tak czuję
Dzus rani wstałem i jednak cis mnie tknęło ze ci ma forum maja rację.
Daliśmy sie ubrać w marzenia i codziennie od otwarcia nam je wciskają.
Kurs juz blisko -50 a dIs lub jutro bedzie taniej niż otrzymaliśmy akcje.
Stnwktik + syn2bii łączna cena to 310 zl, praktycznie to samo co przed podziałem.
W tym samym czasie creitech ok 870 czyli +20% więcej niż rekordy.
Z jakiś powodów rynek wierzy im nie nam.
W zasadzie mamy taką sytuację o jakiej pisali niektórzy przed podzialem, że niektóre fundusze nie mogą trzymać malych firm, więc powoli się wysypują, dopóki sypią cena będzie spadać. Trochę jak z Synektikiem w 2018, fundusz potrzebowal kasy i sypal akcjami Synektika, a cena spadla nawet do 9zl. Dalej mozliwe są 3 scenariusze, porażka projektu, wtedy dopiero trolle co piszą o groszówkach będą mialy rację, sukces projektu, tak jak pisze zarząd pierwsza kasa pojawi się za 2-3 lata i ogromny skok do góry, trzeci scenariusz, info o partneringu gdzieś pomiędzy dzisiaj a za 3 lata i również duży skok. Ubrania w marzenia to tylko w przypadku gdzie projekt nie wypali.
Wyświadczyłbyś mi przysługę chłopcze, gdybyś mnie odnalazł. Kiedyś bananowa przestanie być bananową, a wielu za to odpowiedzialnych zostanie odnalezionych