• Zarejestrowane Autor: ~Autor [83.29.161.*]
    Dużo nie mam, ale to, co mam, zarejestrowałem (dwie pozycje na arkuszu po 20). W XTB mogą być problemy z rejestracją z dniem dzisiejszym.
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-04 o godz. 10:52 ~Autor napisał(a):
    > Dużo nie mam, ale to, co mam, zarejestrowałem (dwie pozycje na arkuszu po 20). W XTB mogą być problemy z rejestracją z dniem dzisiejszym.

Ja również, ale uczestnictwo chyba przez pełnomocnika. Pierwotnie nie planowałem być, aby tylko przegołosować zmianę siedziby spółki, a tu przygootwali nam taką niespodziankę.
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Tomasz [37.31.30.*]
    Też zarejestrowane
    Walne odbędzie się w Warszawie ?
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Wawa [37.248.217.*]
    Mi w Alior zajęło to 2min, koszt 36 zł - dostanę druk na maila i Gmys na skrzynkę firmowa. Niech im lista puchnie od drobnych chętnych popatrzeć jak się z nami 'mało liczą'
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Zeus [37.31.15.*]
    A jeżeli zarejestruje sie a nie bedzie mnie na walnym jakas karę moge dostać? Pierwszy raz mam taką sytuację ze sie bede rejestrować
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Łeb [31.61.251.*]
    Będzie publiczna chłosta przed siedzibą spółki. Przepraszam za ten słaby żart, zupełnie na poważnie, to nie ma żadnej kary za nieobecność.
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Vuko_Drakkainen [45.95.218.*]
    wystarczy coś w okolicach 150k akcji żeby zablokować Nowaka, więc jeśli faktycznie pospolite ruszenie się uda, to nie powinno być z tym problemu...
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Łeb [31.61.251.*]
    Raczej 450 k akcji potrzeba do zablokowania. Nowak zgodnie z ostatnim komunikatem miał ok. 446 k akcji.
    nie do końca... żeby uchwała przeszła potrzebne jest 75% głosów "ZA" ze wszystkich uprawnionych do głosowania...jeśli będzie ponad 600k głosów na walnym to około 150k głosów wystarczy, że nie było 75% "ZA"...
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2026-05-04 o godz. 13:50 ~Vuko_Drakkainen napisał(a):
    > nie do końca... żeby uchwała przeszła potrzebne jest 75% głosów "ZA" ze wszystkich uprawnionych do głosowania...jeśli będzie ponad 600k głosów na walnym to około 150k głosów wystarczy, że nie było 75% "ZA"...

To prawda... ;)
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~vito [45.13.201.*]
    Nie bedzie emisji to zarzad zlozy rezygnacje i rada i bedziecie miec tu 0,10 bez emisji
    jak ma być i tak 0.1 to przynajmniej z honorem ;) wystarczy zrobić uczciwą emisję...
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Autor [83.29.161.*]
    Czyżby Nowak przeszarżował? Zrobił sobie pozycję pod wielkie drukowanie, a teraz ulica może go zatrzymać. Fajnie tak obejmować akcje za czyjeś pieniądze.  A teraz ulica nauczy go pokory? Swoją drogą wyjście Bednarowicza pewnie było z tego powodu – wielkie drukowanie mieli zaplanowane już wcześniej.
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~jakitaki [93.159.62.*]
    moje też zarejestrowane, u mnie pod procent, blokujemy!
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~pracownik [31.183.194.*]
    A czy ktoś pomyślał o podprogowcach czyli słupach ?
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Piotr [164.127.206.*]
    Nowak na pewno ma kilka slupow po 5% pochowanych i sie zdziwicie
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Autor [83.29.161.*]
    Oj Pieter poczytaj statut, toż to musiał by mieć z 4 lub nawet 5 takich słupów. A wtedy nie opłacała by mu się taka drukarnia
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Piotr [164.127.206.*]
    Poczytaj KSH.Nie da sie zablokowac w sadzie emisji z pp.Nie ma takiego trybu
  • Re: Zarejestrowane Autor: ~Bartek [188.33.12.*]
    Zarząd liczy ile zapisów na akcję otrzymali. Jak bardzo leszcze ich nawiedzą. Pewnie są zszokowani...
[x]
DEFENCEH -7,89% 0,56 2026-05-07 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.