Jak dla mnie scenariusz jest jeden- wariant famur grenevia. Docelowo delisning. Dziwie się że tąk długo się z tym bawią. Jeśli ktoś z góry wie po ile mogą kupić to jego krewniaki otwierają konta maklerskie i skupują wszystko do poziomu wezwania. Teraz obstawiam zrobią numer że spółka jest nierentowna i chcecie to sobie trzymajcie. Wymęczą akcjonariuszy że za 2 lata będziecie prosić żeby ktos od was to wziął. Jak ładnie prosili w wezwaniach to wam mało było. Proszę o ładne komentarze a nie plucie jadem.
Numer, że jest nierentowna to cały czas kreują. Realizują kreatywną księgowość w połączeniu z inwestorem większościowym. Pozdrawiam cierpliwych, głowy do góry..
Cedrop jest świadom zmian w KNF i regulacjach prawnych dlatego widzi ostatni moment na przejęcie pakietu. Ja napewno nie oddam mojego pakietu bo wiem ze jest nas wielu a i nowi dochodzą ostatnim razem przy ich próbach kurs doszedł do 48 zł i myślę ze teraz go przebijemy.
Obecnie realizowane transakcje wskazują, że ponowny zryw popytu mimo wiadomości o planowanym skupie nie wystąpił. Nowi na tej spółce grać nie chcą. Nasza grupa "trwałego akcjonariatu" też już skończyła dokupowanie. Osoby zainteresowane manipulowaniem ceną notowania nadal mogą sprzedawać na zasadzie im taniej tym lepiej. Naturalny obrót nie występuje bo chyba nikt normalnie myślący nie sprzedawałby teraz po 22. Kto sprzedaje?