• Dobra informacja Autor: ~Ali [5.59.110.*]
    https://www.money.pl/gospodarka/ambitny-plan-polski-zastapi-model-wschod-zachod-usa-wsparly-dazenia-7280948156082208a.html
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Vlad [31.178.131.*]
    świat arabski zaczyna się dekomponować (wyjście ZEA z porozumienia OPEC, do tego Oman, który zagrał z Iranem). Potwierdzeniem dla 'ulicy' będzie zdjęcie reklam (arabskich koncernów) z boisk piłkarskich UE.
    Wcześniej (dzisiaj) najbogatsze arabskie elity przeskoczą na obligacje USA.
    Świat poszuka nowych pupili i, być może, Am Pd., a w naszym regionie - Polska
    Takie inwestycje jak terminale LNG, porty, KaszubIA to coś, co może drive'ować (m.in PXM) przez kolejne 10 lat.
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Szerszen [37.209.131.*]
    Po mojemu trafna rozkmima Vlad
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Pablo [149.88.111.*]
    Szerszeń, żebyś wiedział,że pracodawca twoich przyjaciół maxia i profesorka pożycza akcje polimka-wiesz po co?.Stary znajomy.
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Pablo max to nie mój przyjaciel tylko troll spadziowy z którym polemizowałem juz nie raz na temat jego katastrof ktore de facto sie nie sprawdzały tak ze mam świadomość z kim zadzierałem nie raz i nie raz zadzieram a co do profesorka to on chociaż technicznie dobry ale pewnie z tej samej stajni grających na spadki i z tego żyjących spadziuchow tak osobiście to pierwszy to szkodnik nie z tej ziemi ale elokwentnie i sprytnie odpisuje rozmazując rzeczywistość natomiast profesorek da sie mu odpowiedzieć i go poczytac bo i nie są to glupoty wyssane z palca ale obaj są jak flip i flap reasumując namiastka inteligentnego trola wizjonera od katastrof nie z tej ziemi plus technik analityk troll spadziowy
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Pablo [149.88.111.*]
    Po ortexie tobie powiem,że 9 kwietnia większość oddali,a po ostatnich wynikach dopozyczli około 500 tys ,a to wystarczy do bujania(potrafią kilka razy dziennie przerzucać z kosza do kosza).Nie spodziewajcie się szybko rakiety tutaj.Chyba,że bomba espi wpadnie.
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Dzięki Pablo za spostrzegawczość jak tez i maly przegląd techniczny ale jakbym sie miał bać tej kliki a juz tym bardziej ich pol bańki papieru to bym nie inwestował w pxm tu sredni dzienny przemiał to ponad milion a mieszać jak chcą to pomieszają.Dokładnie tak jak napisałeś do czasu .Atom elektrownia smry cpk układ z Siemensem zrobią robotę w niedługim czasie i pozamiata ich mielenie samym zainteresowaniem inwestorow bo perelka jest relatywnie nisko jeszcze doceniona przez inwestorow co w krótkim okresie czasu powinno każdemu inwestorowi otwierającym pozycje w tym okresie przynieść godziwy zysk po jakimkolwiek espi z wyżej wymienionych przezemnie inwestycji w połączeniu z wiarygodną rekomendacją ceny polimka przez szanujący sie i uznany podmiot dokonujący wyceny(w opini inwestorów)tego waloru
    Osobiscie moja wycena mimo tego ze okres maj do września jest postrzegany jako słaby do inwestowania w giełdę to i tak jest duzo wyższa niz ostatnia wycena Trigona i tą ich wycenę wg mnie przekroczymy spokojnie w tym roku dlatego tez od siebie pozdrawiam Ciebie jak i innych wytrwałych inwestorów pxm i życzyłbym wszystkim dobrych zysków w przeciągu jak najkrótszego okresu inwestowania w ten przyszłościowy papier jak i duzo większego grona normalnych inwestorów na pxm co nie pozwoli tym ,grubym' na takie zabawy z ceną jakie mają ostatnio miejsce
  • Re: Dobra informacja - tak, dobry kierunek Autor: ~Ali [5.59.110.*]
    https://niezalezna.pl/polityka/nasz-sojusz-jest-coraz-silniejszy-wazny-komunikat-prezydenta-ws-wspolpracy-z-usa/569472
  • Re: Dobra informacja Autor: ~Jw [46.205.198.*]
    To jest potężne info niektórzy go zrozumia za jakiś czas jak zaczną się realne inwestycje z USA...
  • Re: Dobra informacja Autor: ~byczak [37.209.128.*]
    czy jak ustawię swój pakiet a jest tłusty żeby nie pożyczali to 15 zl przy spokojnej
    możliwości poczekania 2 lata to dobra decyzja?
  • Re: Dobra informacja Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem tłusty dla jednego tłusty jest boczek a dla innego słonina i jakie to ma znaczenie ustawienie pakietu ktory musisz najpierw de facto kupic a pozniej ustawic na S po15 zl bo co ?Żeby nie pożyczali go do uwalania ? Przecież chyba nie urwales się z choinki i nie jestes totalną amebą żeby wiedzieć ze takie twoje zabezpieczenie to daje tyle co nic patrz przykład modivo dawne ccc jak szorty beda sie chciały zainteresować taką spolka która ma problemy a Pxm nie jest taką i nie bedzie ,to tak czy siak napewno znajdzie sie finans i instytucje na naszym bananie ktore mogą jej ,pomóc 'wtedy w rzetelnej wycenie zawyzonej wczesniej wartości danej akcji organizując taką szopkę jak na ccc.Druga moja teza to taką ze zadajesz pytanie jak byś chciał postraszyć tym ze spolka moze zacząć byc szortowana w celu obniżenia jej wartości ale to wyjdzie w praniu panie byczak wczesniej czy pozniej co nie?
[x]
POLIMEXMS -2,22% 7,92 2026-05-15 14:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.