• Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~tbe2 [213.76.128.*]
    Pewnie opylił już wszystko i teraz się ze wszystkich śmieje!!!!
    ŁOSIE!!!!!
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~gawron [81.253.1.*]
    A co to jakaś wyrocznia
    Będzie dobrze walne się skończło uchwały klepnięte
    Jutro jak bedzie rosło to wszyscy powiedzą leszcze sie pozbyły przy małych obrotach
    Zaintrersowanie dopiero sie zacznie po informacjach
    Kto chce niech wywala tu można wywalić i odkupic po niższej cenie albo nie zdążyć po nizszej cenie przy konkretnym wybiciu pod 3zł
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~tbe2 [213.76.128.*]
    Tak sobie zażartowałem,bo wcześniej naganiał i nagle zniknął(jak kamfora) jestem zapakowany na 101% w FD i czekam na ^ (przecież Kwiatkowi potrzebuje kasy(facet nie jest głupi)więc wywinduje kurs na min.3pln.(matematyka!) a jak będzie wyżej to jeszcze lepiej.
    Jutro info!(mam rację czy nie)
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~kris [83.4.160.*]
    wszyscy o tym -info-
    jutro walne na ktorym mialo byc klepniete odwrotne przejecie ktore juz jest w cenie...conajwyzej kurs nie spadnie awdluzszej perspektywie moze wzrosnac jesli lokaty budowalne ukoncza osielde poniatowskie i opyla go z zyskiem

sprzedac przed 11godzina jesli bedzie kurs zadawalajacy czylipowyzej 1.9

• Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~Kapitan Pompka [77.112.237.*]
    kto czytał moje analizy te nwie co ma robić poraz kolejny jestem opluwany ale wybaczam jak dotąd dwie większe korekty określałem bezłędnie co do grosza , więc jakim prawem piszesz gdzie jest kapitam pewnie opylił

Kris , kolejny dyletant OSiedle juzdawno skończone i wszsytkie domy sprzedane teraz powstaje hotel pod Warszawą , a w 2010 roku ruszamy z projektem developerskim w Warszawie macie stronę Lokatybudowlane.pl i wypisujecie takie bzdury , proszę nei prowokujcie mnie bo przestanę pisać i bęzeiciecie grali po omacku pzodrawiam nawet tychdurnowatych inwestorów bo jak wcześniej pisałęm staram sie pomóc a zawistny nie jestem
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~WaleryWonTrubka [94.193.5.*]
    ...jakie analizy, kapitan raczy zartowac, moze lepiej kup sobie w ramach inwestycji jeden z tych pokoi hotelowych, przynajmniej bedziesz mial gdzie sie zaszyc !?! ;-)
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~Kapitan Pompka [77.115.177.*]
    bezłbłędnie określałem zasięg korekt jeszcze przed ich zakończeniem ale Walery nie raczył czytać ale to juz nie mój problem
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~Kapitan Pompka [77.115.177.*]
    podstawowym błędem inwetoró jest to ,że nie czytajadokąłdnei co im piszę próbująwcześniej kupićlub sprzedac wyprzedzić ruch skoro np. zakres korekt przewidziałem codo grosza wystarczyło ustawiczlecenei i czekać ale nie inwestor chce być cwańszy. Walery moze Ty przedstawi swoje analizy chetnei sie zapoznamy i sprawdzimy skuteczność Twoich bo poza robieniem z siebie durnai nic nie zaprezentowałeś sobą pozdrawiam
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~WaleryWonTrubka [94.193.5.*]
    ...wyrazanie szacunku i wyzywanie wyklucza sie nawzajem i dlatego je ciebie nie pozdrawiam, a tak nawiasem, to jestes zwyklym naganiaczem, a takimi gardze.
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~jorzin [83.19.102.*]
    sprawdz od kiedy Kapitan polecął Fabrykę diet przeczytaj jego analizy a potem zjedz watróbkę
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~luciano [83.3.128.*]
    Kapitan siedzisz na hurtimexie? pozdro
  • Re: Gdzie jest kapitan Pompka Autor: ~olo [83.7.135.*]
    kapitan to pan k...................................................oszołomy
[x]
LOKATYBUD 0,00% 1,18 2026-02-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.