obrót nieruchomościami? czytaliście raport? spółka z gościem który skupuje udziały w nieruchomościach. a na wikanie planują skup akcji za 30 baniek, wiec tez parę złotych powinno wpaść.
Ja ci powiem tak, ten cały Sanwil to jedna wielka wydmucha, kompletnie nic nie robią i jeszcze przytulają kasę? Pokaz mi drugą spółkę na GPW, gdzie myślą 3 rok nad planem strategicznym,co mają zrobić ze spolka , żyła złota a akcjonariusze tutaj to zło konieczne.
Dnia 2026-04-30 o godz. 11:49 ~Dan napisał(a): > Ja ci powiem tak, ten cały Sanwil to jedna wielka wydmucha, kompletnie nic nie robią i jeszcze przytulają kasę? Pokaz mi drugą spółkę na GPW, gdzie myślą 3 rok nad planem strategicznym,co mają zrobić ze spolka , żyła złota a akcjonariusze tutaj to zło konieczne.
Taaaaaa I co "pomysł" na "SUPER" BIZNES , to kompletna porażka ,.... m. in. opcje walutowe, BOMI ('delikatessy' spożywcze) , DRASZBA (buty) itd itp.
Wikana- deweloperka, Herkules- sprzęt budowlany i wykonawstwo. Ciekawe, jaką rolę Sanwilowi przydzielą? Choć dale dla mnie numerem 1 jest kolejna plandemia.
Trzeba być zawistnym i chciwym polaczkiem, żeby skasować wzrosty swojej spółki podczas PLandemii tekstem "nie ma podstaw do wzrostu", podczas gdy inne rosły po kilka tysięcy procent.
Dnia 2026-05-02 o godz. 20:18 ~RS napisał(a): > Trzeba być zawistnym i chciwym polaczkiem, żeby skasować wzrosty swojej spółki podczas PLandemii tekstem "nie ma podstaw do wzrostu", podczas gdy inne rosły po kilka tysięcy procent.
To fakt. Na szczęście zarządcy nie utopili samej spółki, która przynosi profity i w końcu ktoś powinien to dostrzec. No i nowa plandemia może w końcu pomoże kursowi, bo jeszcze trochę, i giełda przestanie funkcjonować.