Presja jak widać ma sens.
Chociaż są na tym forum ludzie, dla których komunikacja z rynkiem i newsletter to pierdoły.
A milczenie zarządu w sprawie kluczowych projektów to nie problem
Hehe troll spadziowy napisał na forum bankiera i zarząd się wystraszył :D Z komunikatów KNF wynika że wzięli się w końcu za spółdzielnie, oby tu też zajrzeli :)
od maja generalnie będzie większa płynność, animatorzy mają nowe obowiązki, zwiększone minimalne kwoty w arkuszu, utrzymywanie mniejszych spread-ów. Ograniczenie PKC , ważności zleceń w arkuszu. Oby to wszystko wyszło na dobre.
Różnica między nami taka, że ja oczekuję od zarządu rzeczowej i terminowej komunikacji z rynkiem, a dla ciebie to pierdoły.
To chyba wystarczający komentarz.
Jezeli rzekomo jesteś akcjonariuszem to jak możesz akceptować fakt braku komunikacji i milczenie w kluczowych tematach?
Wyjaśnisz? oczywiście że nie.
A trzy lata naganiania „kupujcie, odjeżdża, jutro 100 PLN, z ameryki wrócą z kontraktami na miliony, itd” ??
Coś się stało, masz amnezję ?
Robiłeś statystykę że wiesz że 99% to nicki naganiające na sprzedaż ? Ja bym powiedział że naganiać na zakup XD
Boisz się kary z KNF ? Co podbije temat, zaraz wychodzisz i się tłumaczysz, nie ja nie naganiam, tylko sobie piszę itp - czyli jesteś wydygany na maxa XD i dobrze, nie dam ci spać trollu.
No to ciekawe, bo komunikat był 3 dni temu, bardzo dobra informacja ze spółki zresztą. Ja jako akcjonariusz jestem bardzo zadowolony że zredukowania zadłużenia.
njusletter zamiast espi? tylko dla zapisanych? toż to wygląda na zachętę do insidertrading... skoro targi w USiA są takie ważne dla Yondy to jedyną formą komunikacji zgodną z ustawą jest oficjalny komunikat....koleś na bazarze butami handlował czy co?
Chłopie, tylko wczoraj jednemu wytłumaczyłem, że najpierw się ustala warunki, a później podpisuje umowe. Może dzięki temu się nie da naciągnąć na garnki albo fotowoltaike. Drugiemu, że NewConnect nie upadnie upadnie jak Zondacrypto :) Poza tym zalecam edukację i przemyślane inwestycje. Uważam, że to dużo merytorycznej wartości. Relaksu w majówkę i życzę wzrostów.
Z wielką przyjemnością pragniemy też ogłosić, że Zarząd ARP jednogłośnie przyjął formę porozumienia pomiędzy Yoshi Innovation S.A. a Agencją Rozwoju Przemysłu (ARP). Dokument precyzuje podział obowiązków oraz budżet projektu ksenotransplantacji - jest to istotny krok w budowaniu trwałych relacji instytucjonalnych i wzmacnianiu pozycji Spółki w ekosystemie innowacji.
Aż chciałoby się powiedzieć - "w poniedziałek górne widły ", ale jak będzie zobaczymy:)
Może akcjonariusze teraz będą mieli spokojniejszą majówkę i lepszy sen :) Nie sądzę że to koniec rozgrywki.
Niech każdy sobie odpowie na pytanie po co ktoś się tak mocno angażuje dzień w dzień w pisanie postów typu "zembala wystawił yoshi" "już po umowie, był artykuł (widmo)" albo "ustawicie stop-lossy" do tego ataki na firmę w mediach społecznościowych.
Zmiany statutu i oddłużenie spółki to były znaki, trzeba było tylko je dobrze odczytać :)