100% racji. ja się spóźniłem i nie mogę dorwać leszczyny, która wzięłaby po mojej cenie. Jestem już w du..ę ponad 35% i próbuję zminimalizować stratę. Zapakowałem tego chłamu jakieś 40 k i ledwo schodzę z badziewia.
Szukam następnych leszczy do ubrania. Zwłaszcza tych od wykrzykników!
Pozdro dla kk - wreszcie normalny głos na tym forum.
Uczciwy przypadek. Mam tę umiejętność, że potrafię przyznać się do błędu. A z tymi 40 k najwyżej się będę kisić jeszcze parę miesięcy. Najbardziej wkur..ia mnie jednak przeczenie faktom: gdy popyt leży, inni twierdzą, że papier wyprzedany. A jak już widzę post: "Dzisiaj odpał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1,2 zł jeszcze dzisiaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" to mnie po prostu szlag trafia, że na świecie są taki wynalazki.
Pozdrawiam jednak wszystkich uczciwych. Może kiedyś ten badziew wzrośnie, ale póki co to życzę wszyskim jak najmniejszych start!
grunt to nie sprzedawac ze strata, najwyzej troche potrzymasz. nie mam tych akcji obecnie, sprzedalem bedac niezle zarobiony, ale gdy tylko zobacze wiekszy popyt to znowu wskocze bo kwestia czasu jest kiedy znowu odpali kilkadziesiat procent.