• Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~Andrzej [79.184.246.*]
    Standard
  • Re: Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    zastanawia mnie tylko, czy niedługo nie dowiemy się ze porozumienie zmniejszyło zaangażowanie, bo tyle milionów co poleciało przez tylko parę sesji , to prawie cały FF, a to raczej mało prawdopodobne. Oj może być niedługo niezła jazda na sankach.
  • Re: Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~aqwert [195.14.27.*]
    źle to wygląda, kupujących prawie wcale, sprzedających cała kolejka :))
  • Re: Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~Takaprawda [46.112.64.*]
    Nadajesz sie... ale tylko do wyprowadzania pieskow
  • Re: Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Agwercik tak się doczytałem w sobotni piekny poranek twojego dhebi.. wpisu na pierwszej pozycji na forum więc nie omieszkam Ci odpisać żle to wygląda da troli spadziowych wiecej was nawołuje na spadki niz pewnych inwestorow na wzrost na polimku moja refleksja od poniedzialku piekny marsz na minimum 11.5 dlatego taka wasza zwiększona aktywność. ps Trollu Tramp oficjalnie przed kongresem ogłosił zakończenie konfliktu Usa z Iranem ropuszką pobuja bo zwiększają wydobycie wychodząc z opek takze teraz będziesz musiał bardziej uruchomić tą pustą grzechotkę dzbanie forumowy ,pusty dzbanie ,żeby Ci reszta siwego przepierzeniana koloru nie zmieniła na bardziej siwy z nerwów od poniedzialku
  • Re: Znowu dzisiaj na czerwono Autor: ~Jakub [83.22.140.*]
    Owszem w poniedziałek powinno być ładnie +++++ p y się nic przez weekend nie zmieniło
[x]
POLIMEXMS -3,24% 8,67 2026-05-07 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.