• Po takim raporcie Autor: ~MamDość [66.163.119.*]
    to dzisiaj może być totalna wyjepka papieru
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Max [37.109.162.*]
    Jestem bardzo rozczarowany...a tyle spółek było..kghm alior xtb...nawet nad polimexem się zastanawiałem...pluję sobie w brodę każdego dnia
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Ludwik [83.0.35.*]
    Max witaj w klubie. Bo ja glupi w 2024 mialem po 2 zl Polimeks, ktory sprzedałem na rzecz tego gniota greenx tez okolice 2 zl. Dzis polimeks okolo 8, a gniot tam gdzie byl. Plusje sobie kazdego dnia, bo mam tego 100k
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Heh [37.31.48.*]
    Przecież to było oczywiste, za dużo namolnych naganiaczy od wątroby i upychanie papieru!
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~puma [37.31.54.*]
    I pojawiło się grono botów informujące jakiż to błąd zrobiło listy obecności nie musicie podpisywać a ja napiszę że mam papier który mi da sporą emeryturę a na to jeszcze muszę troche poczekać
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Kafar1982 [79.186.161.*]
    Życzę abyś dożył tej emerytury. Petrol jak nic . Wiemy ale nie powiemy , mamy ale nie damy . Wszystko stoi w miejscu . Każdy raport kopiuj wklej . Brak zmian. Nie robią nic , czekają na kasę i drukują kwit . Mam kwit ale na szczęście nie 100k jak kolega wyżej .pozdrawiam
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Zen [91.94.23.*]
    Oj, oj, szkoda... Mieć miedź tuż, tuż
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~fund1 [37.47.124.*]
    Najgorsze dla naczelnika jest to że już rynek się nie daje nabierać i kolejne emisje i aby sprzedać będzie robił je pewnie po 1.5 ale co mu tam przecież to nasze akcje rozpuszcza, a sam jakoś nie kupuję nowych Widać że powoli dociera do ludzi że bliżej tej spółce do białych kołnierzyków niż geologów, gdzie wyniki obiecanych badań które miały być do końca roku pierwotnie przed emisją tak obiecał i co?
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Guru [46.113.14.*]
    Kolejne emisję nie będą już potrzebne ponieważ spółka przygotowuje obecnie egzekucję wyroku TKE po odrzuceniu przez Sąd Singapurski wniosku Polski o stwierdzenie nieważności wyroku TKE.

Apelacje i zażalenia nie zablokują już zapłaty odszkodowania.
  • Re: Po takim raporcie Autor: ~Guru [46.113.14.*]
    "Roszczenia zostały złożone na podstawie Regulaminu Komisja Narodów Zjednoczonych ds. Międzynarodowego Prawa Handlowego, a orzeczenia są ostateczne i wiążące dla stron. Regulamin UNCITRAL nie przewiduje procedury odwoławczej, tzn. nie przyznaje panelowi żadnej wyraźnej władzy do ponownego rozpatrzenia swojego orzeczenia"
[x]
GREENX 1,14% 2,31 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.