To teraz daje 90/10 że będzie wybicie oporu na 1.40 - dziś już zakończyło się powyżej i według AT powinniśmy kierować się teraz wyżej docelowo do 2/2.20 I jakimś powrotem do 1.40 jako nowego wsparcia.
co pół dnia inaczej mówisz. Jak spada to idziemy do wsparcia, a jak rośnie to przebijamy opory.
Zawsze się coś sprawdzi!
Wczoraj takie coś widziałem Twojego autorstwa: I tu może być podobnie, opór 1.40 utrzymał swoją funkcję i powolnie albo szybciej kierujemy się do wsparcia 1.05 ale dla mnie to już negacja mojej strategii.
Dokładnie a doczytałeś dokładnie kiedy będzie negacja scenariusza ? Na poziomie 1.10 a jesteśmy spowrotem nad oporem więc negacja nie wystąpiła (jeszcze) dlatego ciągle trzymam połowę swoich akcji. Giełda to nie apteka nie wycelujesz co do grama tylko co może się wydarzyć na jakiś poziomach. Teraz gdybyśmy nie spadli ponownie poniżej 1.40 i kierowali się do wsparcia to moim zdaniem kierunek 2/2.20
To ja dalej swoje dołożę.
Wczoraj było zaproszenie do tańca, bo gawiedź czeka, wyniki za pasem ...
trzeba brać akcje bo pójdzie up
....
więc wczoraj na koniec się ruszyli w górę
I dziś też tak będzie się chybotalo do 1,42, a potem albo dziś albo w poniedziałek znowu walnie w dół
I przez cały maj dolina
do następnych wyników
Co wy na to?
Nie że ja tak chcę tylko że taka bajkę wymyśliłem, która może się sprawdzi a może nie
któż to wie
Mogą być takie ruchy ale jeżeli dziś też zamkniemy się powyżej wsparcia to będzie to sygnał że jest duża szansa na rozpoczęcie ruchu do 2/2.20 na to liczę aha i że 1.40 okaże się silnym wsparciem.
Ciekawe co dzis się będzie działo. Choć cześć inwestorów jest już jedna nogą na majówce, ja za chwile też startuje więc myślę że najważniejsze co będzie się działo od poniedziałku.
Pamiętam i dlatego korzystan z AT jak narzędzie które pokazuje tendecje ryznkowe (np potemcjalne ruchy insiderow) wcześniej dlatego na miesiąc/dwa/trzy pisze wam gdzie są potencjlane punkty do ruchu kursu.
co Ty sciemniasz, jak nawet wynkow jeszcze nie ma,
wyniki beda swietne, dostana 180 mln z ugody + kilkanascie milionow z solino wiec powinni miec przyplyw gotowki na poziomie 3 x obecnej wyceny!!!
wiec prosze zanmi cos napiszesz pomysl nastepnym razem.
Dodatkowe plusy: maja kontakt na 180 mln z plk wiec ich przychody roczne zwieksza sie o 60mln zl.
i prawdopodobnie oglosza nowy kontrakt ekipy ktora ogrniala solino wiec to tez doda. Wiec prosze CIe jak cos piszesz to merytorycznie a nie glupoty wyssane z palca...
Kolega MIś słusznie zauważył Brak info ze spóki co zrobią lub zrobili z tym fantem ... a to 50% ugody, czyli 50% kasy o której wszyscy się rozpisują, że będzie to będzie czy nie bedzie? kto wie?