Black. Ja jestem z Katowic ty chyba z miejsca gdzie ciągle masz wrazenie ze jest gorąco. Bo cały czas chcesz coś chłodzić...zaczynając od Rsi. Bo po co tu piszesz? Jak jest gorąco na rsi to łeb w zamrażalnik
Grubasy to kupują a nie sprzedają nie widzisz jakie dzisiaj były wyskoki grube ulica chyba tak nie kupuje tym naganianiem o chłodzeniu nie jednego Wyleszczyłeś stoi nisko na peronie i nie wie co dalej robić gonić nie gonić odjechali może ci się udawało ale przypadki są różne i nie zawsze się sprawdza tu wolumen mówi wszystko
Bo jest wymiana akcjonariatu z tych co już zarobili na tych co dopiero chcą zarobić i mnie interesuje dlaczego tak wielu sprzedaje, ponoć tak nisko, nie czekając na te obiecywane wyższe poziomy . . .
Bo są tacy mięccy jak ty i podobnie jak ty czekają na korektę i schłodzenie rsi. Tylko zapomnieli powiedzieć o tym grubemu który zasysa każdą podaż i teraz płaczą na peronie i żałują ze tak szybko wys@li. Pomogłam?
Ja nie żałuję, bo ponownie zamknąłem pozycję na ładnym plusie i wiem ile jest już na koncie = nie jestem zachłanny . . . ps. Zysk niezrealizowany nie jest zyskiem !!!