Dołączam się do podziękowań. Obok zarządu warto też nie zapominać o kompetencji rady nadzorczej z jej przewodniczącym z tramwajów Warszawskich fachowcu. Sic
Jeszcze jutro imolared peronowcy na pxm pomarzną bo rano zimno ale po południu ma sie ocieplać i tak juz po majówce ma byc gorąco takze agwerciki i inne gady postoją se juz z ciepłymi majtami wreszcie
Zobaczcie co jutro będzie na azotach !!!! Tak wyśmiewacie nasz zarząd , tam mają stratę 18 zł / akcję czyli tyle ile dzisiaj akcja jest warta …. Głowa do góry czuby
Jeszcze tylko jutro spadnie i trochę w maju , deczko w czerwcu i już bardzo niewiele w lipcu. Sierpień ruszy ostro do góry o jakieś 0.2 gronia i tak do grudnia a wtedy faktycznie na peronie będzie zimno.
Vip jakbys był zainteresowany to chętnie pomagam innym taka moja natura to i tobie pomogę przesłać Ci moze link bo jest promocja pozezonowa na odzież termiczną moze ci się juz niedlugo przydać bo wybieramy sie z Polimkiem na daleką drogę na północ a bez chociaz jednego spadziucha to bedzie nam smutno któż ładniej i bardziej elokwentnie jak nie ty biadoli o spadkach nie naruszając przy tym równowagi przy wzrostach perelki
Ależ oczywiście przerośnięta pszczółko... ja zawsze będę realistycznie patrzył i oceniał Waszą a raczej Naszą tfuj perełkę tfuj.Obietnice i mżonki nie robią na mnie wrażenia, patrzę na kurs i próbuję rozkminić dalsze ruchy giełdy i jak już wiesz nie jestem na huuurrraa będzie Canada raczej Albania .
Dnia 2026-04-29 o godz. 17:01 ~Żwir napisał(a):> Dołączam się do podziękowań. Obok zarządu warto też nie zapominać o kompetencji rady nadzorczej z jej przewodniczącym z tramwajów Warszawskich fachowcu. Sic