Z kursem tej spółki robią co chcą. Pomijając wszystko inne, uważam że nie służy to biznesowi spółki. Pokazuje że spółka nie jest dobrze traktowana i przez to może tracić na wiarygodności. Nie powierzę swoich oszczędności spółce na której odchodzą takie numery. Jak mam im powierzyć swoje oszczędności w ramach kont emerytalnych co jest inwestycja długoterminowa skoro długoterminowo ta spółka jest za przeproszeniem „szmacona” regularnie na giełdzie. Pozdrawiam
P.S. jeśli stoi za tym konkurencją to tym gorzej bo nie wiadomo czy kiedyś nie wyjdzie jakiś trup z szafy. Konto otworzyłem ale na szczęście do mnie jeszcze nie zdążyłem tam ulokować oszcednosci poza kupnem akcji, także XTB. W moich oczach spółka z którą dzieją się takie rzeczy nie robi sobie dobrego PR i nie zyskują na wiarygodności w moich oczach jako firma której miałbym powierzać swoje oszczędności
Zapraszamy na Modivo :):) Chłopie, a myślisz, że dlaczego spada, bo bankrut, czy odwrotnie? Pejsaci opanowali dobre walory i jadą palem w d... takich miękiszonów i ot cała filozofia