• Niestety w dol Autor: ~Rumcajz [31.0.90.*]
    Jw
    Nic nie wnosicie swoimi postami
  • Re: Niestety w dol Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.152.*]
    Ty również.
  • Re: Niestety w dol Autor: ~Rumcajz [109.231.32.*]
    Cypa z ciebie

Czytaj y=i
  • Re: Niestety w dol Autor: ~MalikMontana [37.47.90.*]
    XD, kółko wzajemnej adoracji i tak nie zrozumie Twojego wpisu xd
  • Re: Niestety w dol Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Siejąc ferment nie pomagacie. Wszyscy rozumieją sytuację tylko nie wasze magic duo. Malik i Rumcajz... dwa kwiatki, które mają pretensje do wszystkich tylko nie do siebie. Ile na zielono? kiedy 1000 za akcję? Jesteście właśnie przykładem inwestowania z ulicy... Takie świszczypały co myślą, że wszędzie jest CD projekt xD Pretensje możecie mieć tylko do siebie a jak poszliście za głosem innych... to nie nadajecie się do tego po prostu. Ja nie jęczę a prawdopodobnie mam tu więcej zainwestowane niż Maliki i Rumcajzy pomnożone o kurs CD projektu xD Dajcie sobie siana... Zamiast wylewać ten hejt na forum wzięlibyście się do roboty i zalewali P. Sylwię i resztę Highlandera swoimi konstruktywnymi uwagami. Jest jak jest i mam nadzieję, że będzie lepiej i się w końcu tam ogarną. Tyle w temacie.
  • Re: Niestety w dol Autor: ~Rumcajz [31.0.90.*]
    Niestety prawdy w tym co napisales nie ma nawet grama.

I nie chwal sie ile to nie masz akcji bo nikt nie wierzy w to co piszą na forum, chyba ze tylko ty.

Jak ktos zawierzy komuś to rzeczywiscie moze miec pretensje nie tylko do siebie, ale tez do tych ktorzy go na zlą drogę sprowadzili
  • Re: Niestety w dol Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Już przestań... nie ośmieszaj się bardziej bo jak tak nie jest to twoje posty świadczą o czymś innym. Jak mówiłem, zamiast tutaj pluć jadem napisz do Highlandera i tam umieszczaj swoje konstruktywne uwagi. Na strone jest @ dla inwestorów. Powiedz mi co ty chcesz osiągnąć pisząc tu takie pierdoły. Wszystko co piszesz daje znak, że jesteś sfrustrowanym typem z ulicy, który naoglądał się wykresów na zielono i z ryjem do wszystkich skaczesz "dlaczego tak nie jest". Też bym chciał, żeby było zielono ale na razie nie jest. Albo Highlander to ogarnie albo nie. Co my mamy wspólnego z nieudolnością tej firmy? Ja też poleciałem na nazwisko P Sylwii i na razie krew mnie zalewa jak widzę nowe foteczki na insta z Włoch zamiast relacje jak zaiwania, żeby poprawić wyniki... Ale nie obrażam tu wszystkich i wyjeżdżam z pretensjami. Jak masz mieć pretensję to tylko do siebie. Coś ty się z drzewa urwał? To że zainwestowałeś pewnie górę siana w firmę to jest to tylko i wyłącznie twoja decyzja...
    Niestety w dol
  • Re: Niestety w dol Autor: ~Aaa [213.134.188.*]
    Nie dawajcie im po prostu atencji i tyle. W końcu znikną. Rumcajs wróci do Hanki, a Malik poszuka nowej Fagaty
    -8%
    Piekny dzien

Mysle ze to pozytywny sygnal te -8% xD
    Moim zdaniem zgodnie z wykresem idziemy na 1zl i nizej
[x]
HILANDER 1,85% 1,65 2026-05-08 14:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać