ta rekomendacja jest pod przyszłość a nie to co już było. Ktoś zrealizował fakty ale przyszłość należy do Polimexu. Marże się poprawią bo polityka kontraktowa się zmieniła i roboty nie braknie a nawet będzie jej nie do przerobienia dlatego marże mają potencjał. Korzystać z okazji i nie pękać na pohybel spadziarzom :))
Bardzo brzydko się twój wpis zestarzał :)) wydaje mi się że 7,88 to jednak trochę poniżej 9 zeta :))) zresztą piszesz że jeszcze w tym roku przebijemy 11,5 ? OK ale niedawno pisałeś że w tym roku 17 zeta, a teraz " przebijemy 11,5" hahahaaaaa
Zobacz profil Polimex Mostostal Autor: ~xadox [83.12.34.*] 2026-03-02 15:42Opublikowano przy kursie: 8,27 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% Re: strach jest złym doradcąZgłoś do moderatora wygląda na to że przeceniłem tych ciapciaków spadziowych, nie są w stanie utrzymać kursu poniżej 9zł a marzy im się 7.80zł. Przynajmniej 8.50zł byście zrobili, macie tam coś jeszcze do wywalenia!?
Dnia 2026-04-29 o godz. 10:16 ~aqwert napisał(a): > Bardzo brzydko się twój wpis zestarzał :)) wydaje mi się że 7,88 to jednak trochę poniżej 9 zeta :))) zresztą piszesz że jeszcze w tym roku przebijemy 11,5 ? OK ale niedawno pisałeś że w tym roku 17 zeta, a teraz " przebijemy 11,5" hahahaaaaa > > Zobacz profil Polimex Mostostal > Autor: ~xadox [83.12.34.*] 2026-03-02 15:42Opublikowano przy kursie: 8,27 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00% > Re: strach jest złym doradcąZgłoś do moderatora > wygląda na to że przeceniłem tych ciapciaków spadziowych, nie są w stanie utrzymać kursu poniżej 9zł a marzy im się 7.80zł. Przynajmniej 8.50zł byście zrobili, macie tam coś jeszcze do wywalenia!?
wywalili ci dziesiątki milinów, mało wielki ynwestorze?
leszczu spadziowy zauważ że ktoś to odebrał i dalej odbiera, ale produkuj się może zarobisz na chleb z pasztetem. Ktoś musi was sprowadzić na ziemię więc wracam by uświadomić wiernych posiadaczy i pokazać im że przyszłość należy do nas a nie do spadziarzy którzy od cen poniżej 2zł piszą ciągle to samo, są jak zapętlona kaseta. Siedzicie tutaj bo sami wiecie że Polimex jest wyjątkowy, w Polsce nie ma konkurencji na rynku energetyki zawodowej a ta jest jeszcze przed potężną falą projektów. W portfelu ponad 10mld zł zdrowych kontraktów. "Łączna wartość prowadzonych procesów ofertowych wynosi obecnie około 37 mld zł, co stanowi istotny potencjał wzrostu grupy kapitałowej w kolejnych latach" Ogrywanie niecierpliwych, nieświadomych i słabych na gpw było, jest i będzie.
Ja to pisałem ze w maju 17? Coś ci się chyba pomyliło. Ale skoro już pytasz kiedy 17 to odpowiadam, taka cena będzie w momencie kiedy spółka zacznie zarabiać 250 mln zł rocznie. Może do 3 lata jest taka szansa. Pytasz na ile realna? już odpowiadam...jeśli dostaniemy kontrakty CPK, duży atom, SMR, modernizacje starych bloków 200MW (to konieczne w obecnych realiach geopolitycznych), kolejne bloki gazowe w celu stabilizacji sieci w procesie transformacji energetycznej, giga inwestycje w sieci przesyłowe (to są grube mld zł, konieczne dla OZE). Jak dla mnie całkiem realna perspektywa w najbliższych 3 latach. Głupich to wy możecie straszyć ale nie mnie robaczki.
Dobrze prawisz xadox tez tak uważam tylko trzeba sie zabrać za podciąganie a to z tymi wywalajacymi ciągle to jest trudne za duzo tego ja juz jestem w 80% pełny reszta to na czarną godzinę jak by coś sie niespodziewanego na polimku wydarzyło
xadox to na forum dobrze prawi juz od około 10 lat. Gdyby te jego przepowiednie sie spełniały to nasza perełka śmigała by po conajmniej 200 zł za jedną akcje.
Ja tam sie Polimka mieć nie boję od straszenia są duchy a od zarabiania na gieldzie perspektywiczne spółki takie jak Pxm panie steve40 co juz nie raz mi udowodnił kursem