Prognozy były bardziej optymistyczne. Wyniki dużo poniżej prognoz Noble. Stąd pewnie był spadek ze 114 na 104. Wydaje mi się, ze dziś może być w okolicach zera. Delikatny plus lub delikatny minus. Wynik to taki oneoff bo była giga zmienność. Trochę jak za covidu w 1 kwartale 2020. Na forum widać dwa obozy: ubranych mówiących że dziś się otworzy na 150 (czysta fantazja) oraz tyć co sprzedali przed wynikami lub czekali z decyzją na ich ogłoszenie: ta frakcja mówi o dużym spadku. Ale wg mnie ani jedni ani drudzy nie mają racji. Nawet jeśli będzie dziś plus to nie przebije moim zdaniem 108.xx a jak będzie minus to nie spadnie poniżej 104.xx. A jak będzie to zobaczymy.
Nadal się śmiejesz i uważasz że bzdury? Tak samo zareagowałeś na predykcje że możemy zejść na 91-93. Dziś zapewne też soczysta czerwień. Przygotuj pieluchy albo zrób całodzienną rezerwację w szalecie
manipulujesz
tylko jedna prognoza na 6 była wyzsza, noble wlasnie
pozostałe 5 były nizsze
mediana to 498 mln
a w wyniku ujeta jest jeszcze rezerwa na kare do knf 20 mln
To ten sam wielonickowiec, który pisze bzdury od dawna, czekając na 22,7.
Zawsze kiedyś trafi.
Ale zero na koncie nadal na takie samo, a kto kupił po 22,7 już miał 500% włożonej kwoty. Więc faktycznie, czapki z głów : )
Hehe, jeden z największych nagonow na „130 do końca kwietnia” dimmu3 nie sprzedał i teraz tworzy kółeczko wzajemnej adoracji i pocieszania. Jedynym argumentem jest „wielonikowiec”? Myślisz że zatrzyma to spadki? XD
Chłopie, sprawdziłem Cię/Was. Codziennie piszesz pod innymi nickami. Typowy naganiacz spadkowy. W sumie mi to wisi, bo kurs pokazuje kto ma rację, a co za tym idzie, wartość portfela. A Wy próbujcie dalej, tylko bez przesady z tą bezczelnością : ) Bo będę dawał prztyczki w nos.