Oj działaczu PO. Buchacha. Wynik papierowy, uzyskany poprzez obniżenie uchwałą, 50 krotne, kapitału zakładowego i ceny nominalnej akcji z 50 zł na 1 zł!!! Nie liż tyłka Tuskowi bez zasadności. A jak tam, fundusze i banki kupują te akcje, w szczególności te podległe rządowi??? Możesz Tuska pochwalić dopiero, gdyby teraz wpłynęła kasa za odszkodowane za decyzję węglową. Do tego momentu zarządzanie Spółką jest żałosne!!!
Wszystko będzie wozić. Jak zostanie dograny pomysł Wojtka to aż mi ciarki przechodzą. Uwielbiam mojego kochanego świrusa Jacka Grochówkę, ale mam pytanie do Kolejarza, badałeś sobie kochany kiedyś IQ?
Tzw "kolejarz" pisze na wschodnie zlecenie. Kazałem mu napisać, że Putin to zbrodniarz - nie napisze, boi się oficera prowadzacego. To jest prosty test na rosyjskie trolle :)))
Hahaha, widzicie to? Na słowa o Putina trolle robią się spanikowane jak zajączki w lesie. Żaden złego słowa nie powie na batiuszkę :))) A na polski rząd tacy mocni, takie nienawistne, śmiałe obelgi... Sprawa jest jednoznaczna.
Co ty masz z tymi ruskimi trolami? Jaka jest różnica miedzy brukselskim, berlińskim a ruskim trolem? Najwygodniej jest, przy braku własnych argumentów, nazwać kogoś trolem.
Nie krytykuj Czarnego bo to jest tutejsza szycha! To właśnie on cały czas steruje kursem i teraz jak co dzień zacznie kroić leszcza i ściągać kurs aż do 13,60!
No Inwestor, skoro jest to akurat skoro świetny według ciebie wynik, to zapytaj swojego premiera jaka będzie DYWIDENDA ! w tym roku wypłacona akcjonariuszom PKP CARGO S.A.??? Ucieszy mnie każda wartość zł oprócz zera!!! Bo rozumiem że z tego się cieszysz...
Ruskie trole takie jak Kolejarz próbują raz, że skłócać naród, dwa, cały czas siać konfiarską propogandę, jaka to Europa zła, jaka Unia Europejska zła, jakie rządy proeuropejskie złe - i tak dalej. To jest społecznie bardzo szkodliwe, powoduje erozję zaufania do instytucji.
Te trole łatwo poznać, bo nigdy nie skrytykują Putina. To jest jedyne, co w ich narracji pozostaje dobre - ruskij mir i bariuszka Putin.
Trole hobbystyczne, czyli ludzie robiący to ze zwykłego, polskiego malkontenctwa, działają inaczej. Tu mamy sporo podgrup, ale to temat na inną rozmowę :)))
To, co ma znaczenie, to niech wszyscy widzą, jak się wiją trole, jak wynajdują kolejne usprawiedliwienia, jak zmieniają temat, jak atakują personalnie byle tylko nie napisać źle o batiuszce Putinie :))) To jest aż komiczne. Prosty test na to, kto jest trolem zza wschodniej granicy.
będzie wysoko jak operacyjnie i marżowo się spółka poprawi...
a jak pozałatwia układy to może jeszcze wyżej. Tyle tylko że te powyższe warunki muszą być spełnione :))))