• FREE FLOAT Autor: ~Ghki [57.128.241.*]
    Wyczytałem ze Free Float jest tu tylko ok. 12% .Wiec moim zdaniem tu moze byc jeszcze sporo pozytywnego na kursie.
  • Re: FREE FLOAT Autor: ~hiena [31.183.222.*]
    U Nas oficjalny FF to 26,25%. Jednak w rzeczywistości jest niższy. Musiałbym prześledzić portfel funduszy
  • Re: FREE FLOAT Autor: ~asd [185.143.117.*]
    FF jest mniejszy niż 12%
    Wygląda na to, że jeśli chcemy kupić większą ilość akcji to już trzeba się nastawiać powyżej 2 zł.....tak jak piszę, akcji jest mało i jeśli silne ręce skumulują to może być ciekawie. Każdy nie sam analizuje i podejmuje decyzje.
  • Re: FREE FLOAT Autor: ~Proe [31.0.55.*]
    Dobrze że ci co nisko kupili to już wyszli albo wychodzą, na dolnych poziomach raczej już nie będzie wielkiego sypania coś mnie po kościach rwie że dziś ostatni dzień sypania tutaj
    Chęć zebrania kilku tysięcy sztuk kończy się wzrostem o parę groszy..... akcji mało...takie sytuacje mogę mieć miejsce regularnie
  • Re: FREE FLOAT Autor: ~Proe [31.0.51.*]
    Porządni którzy patrzą w perspektywie 3-5 lat do przodu mogą trzymać i nie wywalać akcji a słabi raz oddadzą i tyle ich będzie widać ktoś zbierze mocny lub znów słaby ale pula zanika
    Dzisiaj przekroczyliśmy wolumen 2,05 mln licząc od dnia przedstawienia szacunków. Osobiście mnie to bardzo cieszy bo duża część osób, która była zamrożona na spółce już wyszła. Nowi inwestorzy wchodzili powyżej 1,48 zł dlatego zakładam, iż poniżej 1,5 zł nie powinniśmy spaść. Dzisiaj na koniec sesji zostało popytu około 10k na 1,7zł ....może to jest właśnie dołek...zobaczymy w następnych dniach. We wtorek wyniki za 1q26.
    Akcji w obrocie jest 4,78 mln sztuk. Od dnia podania szacunków do dnia dzisiejszego przemieliło się prawie 50% tej ilości. Oczywiście, że jakaś część to DT ale wymiana akcjonariatu, który był zamrożony długi czas już mogła nastąpić. W chwili obecnej nie widać specjalnie już chętnych by chcieli oddać poniżej 2 zł. Jeśli ktoś chce nabyć akcje to cenę powyżej 2 zł musi zaakceptować. Czy zejdzie jeszcze poniżej 2 zł tego nikt nie wie ale patrząc na prawdopodobieństwo to w mojej ocenie ono maleje. Dla mnie kluczem jest cierpliwość... 
[x]
PROACTA -4,52% 1,90 2026-05-15 14:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.