Dnia 2009-11-02 o godz. 13:34 ~Ray napisał(a):
> Już piskałem się z wrażenia, jak ogromny wzrost popytu
> nastapił w ostatnich minutach!
Godz. 13:13:00 - kupno
> 1 szt po 0,36!
Czy Wy to czujecie?!!!!!!!! Jaki
> popyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już się boje, co będzie za
> chwilę!!!!!!!!!!!!
Buhahahahaha!!!
W oczekiwaniu na odpal...
Ale jak juz odpali to kto wie gdzie sie zatrzyma...
..ja wiem ,,,ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,WCALE SIEM NIEZATRZYMA........NIGDY SIEM NIEZATRZYMA!!!!!!!!!!!!!!!......NEVER
BENDZIEMY PROSIC ABY SIEM ZATRZYMALO, A TU NIC,,,,,BENDZIEM LAPTOPY NISZCZYC WSPOLNIE ABY NIEROSLO
..ja wiem ,,,ja,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,WCALE SIEM NIEZATRZYMA........NIGDY SIEM NIEZATRZYMA!!!!!!!!!!!!!!!......NEVER
BEDZIEMY PROSIC ABY SIEM ZATRZYMALO, A TU NIC,,,,,BEDZIEM LAPTOPY NISZCZYC WSPOLNIE ABY NIEROSLO
W du...ie mam kupno tego chłamu! Choćby wzrósł nawet o 900%, drugi raz w takie bagno nie wejdę!!! I radze wszystkim zrobić to samo.
Od początku tego roku to pierwsza moja wtopa na GPW. Przecież tego dziadostwa nawet się nie da wywalić po jakieś sensownej cenie. Co dziennie przedział -5 do -10%. A tu same wykrzykiniki. Patologia!!!
BEDZIEMY PROSIC ABY SIEM ZATRZYMALO, A TU NIC,,,,,BEDZIEM LAPTOPY NISZCZYC WSPOLNIE ABY NIEROSLO