• Ładnie łysy przewiózł. Autor: erj007 [91.94.124.*]
    Strona nie działa, współpraca olana. I wy wierzycie że on ma jeszcze jakieś akcje? Popchnął w rynek po cichu za 5zl.

100% free float
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: ~ADS [82.214.139.*]
    Też mnie to zaniepokoiło. Niedziałająca strona, rezygnacja członków RN - to nie wygląda dobrze. Ale dalej nie chce mi się wierzyć, żeby p. Marcin ot tak odpuścił majątek spółki (IP) i pogodził się z jego sprzedażą przez syndyka w upadłości. No chyba, że się kompletnie załamał.
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: erj007 [91.94.124.*]
    Panie ADS, on doil spółkę od paru już lat. Poczytaj raporty ile wynagrodzenia sobie brał. Bóg jeden też wie ile i jak została rozdysponowana pozycja badania rozwojowe. Zobacz sobie też ile brał wspólnik, podpisali umowę z Apple, coś kleili i doili ile wlezie.

Wierzysz ze on nadal ma akcje? Zobacz ile papieru ktoś pchał od 7 zł w dół, przecież to spadało miesiącem dzień w dzień bez kszty korekty.

Wg mnie jemu nie zależy a właścicielami są teraz mniejszościowi, akcje pójdą w kanał, spolka nie ma nawet swojej siedziby, biura, cokolwiek co by można było spieneizyc. Jeszcze wyjdą jaja z dotacja i będzie 200 tys do zwrotu.

Totalny klops
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: ~UWAGA [109.243.71.*]
    Strona nie dziala bo ktoś kupił domene! Domena WYgasla 2026-04-25 i ktoś kupił domene! Ale jaja to naprawde upada i nie ma zlituj się !
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: ~ADS [5.173.153.*]
    Ma IP do gier. Inna sprawa, ile są warte...
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: ~Moza [91.236.84.*]
    Wszystkich ograł, brednie o event horizon, usunięta strona www, to koniec tej spółki, wycisnął spółkę do zera, a akcjonariuszy to gość ma i miał w dup..
  • Re: Ładnie łysy przewiózł. Autor: erj007 [91.94.124.*]
    Mi gościa wcale nie żal w przeciwieństwie do mniejszościowych. Nóż się natomiast w kieszeni otwiera że to ujdzie mu płazem. Upadłość i nie mamy Pana płaszcza i co Pan nam zrobisz? Za takie działanie na szkodę spółki powinien być pasiak. Od dawna mówię że największe dzisiaj wałki to na gpw, kiedyś haracze wymuszenia dzisiaj rozbój w białych kołnierzykach.
[x]
CHERRY -10,26% 0,70 2026-05-15 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.