Ja tam przeczesalem ta firme w prawo i lewo ale inwestycje strategia skalowalnosc ... sa obiecujace. Ale przeinwestowanie tez rodzi ryzyka ...
3 rozne modele forward wyceny sa obiecujace hmmm bardzo
Co nie znaczy ze jeszszcze nie spadnie bo jakis krach, trump czym zaskocz itp ...
Ale mam tez podobne wrazenie ze kurs tez moze odskoczyc jak ktores wyniki udowodnia trwala jazde do przodu
Cel wzrostu przychodow do 30 mld do 2030 sam sobie duzo mowi ma pokrucie w kierunku inwestycji ...
Ale ryzyka tez sa ...
Hmm trudno nie mysle o zakupie tych akcji ...
Ja też pakiet dziś kupiłem mimo że instynkt mówi że jeszcze poleci w dół. Po tej cenie to wolę już siedzieć jedną nogą na pokładzie a z resztą inwestycji jeszcze poczekam na rozwój wypadków
tylko nikt nie zna dna, czy to będzie 76 czy 66 zł... wycena jest już tak absurdalna, że jak się wajha zmieni to ci na peronie będą dalej na peronie a kurs szybko stanie się 3 cyf
U mnie na razie na zielono. Oby tak dalej. Jak na jesień będzie 120 , to by mi pasowało. Chcę kupić nowe auto i liczę na wzrosty. Jeżeli cisza w eterze, to znaczy , ze spółka zacznie pokazywać lepsze wyniki. Z poziomu 80, nie powinno to być trudne. Zobaczymy