• Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Mirks [5.184.234.*]
    bawią się z wora do wora i zbierają. Wiadomo że im bliżej tym będą straszyć. Tylko szukają takich co brali dużo wyżej i liczą, że zbiorą na dole. Trzymać akcje. Każdy wie, że na dobry raport to raczej liczyć nie można, ale niebawem wyniki za I kwartał. Coś muszą zapodać, więc tylko spokój uratuje. Pozdrawiam serdecznie
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Młody [77.236.25.*]
    Dnia 2026-04-28 o godz. 10:57 ~Mirks napisał(a):
    > bawią się z wora do wora i zbierają. Wiadomo że im bliżej tym będą straszyć. Tylko szukają takich co brali dużo wyżej i liczą, że zbiorą na dole. Trzymać akcje. Każdy wie, że na dobry raport to raczej liczyć nie można, ale niebawem wyniki za I kwartał. Coś muszą zapodać, więc tylko spokój uratuje. Pozdrawiam serdecznie

Głos rozsądku. Tak można podsumować co napisałeś. Czekamy na wyniki, a przede wszystkim na informacje co dzieje się w spółce.
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~ktos [83.4.175.*]
    Sądzicie, że "mamy prezesa" kiedyś przemówi? Milczy już 4 miesiące.
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Młody [77.236.25.*]
    Dnia 2026-04-28 o godz. 12:00 ~ktos napisał(a):
    > Sądzicie, że "mamy prezesa" kiedyś przemówi? Milczy już 4 miesiące.

Na pewno dowiemy się wraz z wynikami jak jest sytuacja w spółce.
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Zibi [31.61.177.*]
    Jak jeszcze więcej stracić to wole oddać. To zmierza na grosze
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Mirks [5.184.234.*]
    Każdy ma swój rozum i rozsądek. Jego pieniądze, jego decyzja. Ja dokupiłem
    Powiadasz, że spokój uratuje. Od ponad pięciu lat jest taki spokój w realizacji zapowiedzi "mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mam fabrykę, jeszcze raz mamy inwestora, mamy zysk", że kurs z 32 zł spadł na 3 zł.

Był tutaj już jeden naganiacz, który przy 8 zł pisał, aby nie sprzedawać.
  • Re: Nie oddawajcie im akcji... Autor: ~Mirks [5.184.234.*]
    Nigdy nikogo nie namawiałem do kupna czy sprzedaży akcji. Przykro mi z powodu ostatnich 5 lat. Jestem od początku GPW i min. od jakiegoś dłuższego czasu przyglądałem się biomed, nawet na krótko kiedyś kupowałem parę razy. Jednak dziś jest dziś i w mojej opinii jeżeli ma być coś sensownego z tej spółki, to jak nie teraz to kiedy? Osobiście uważam, że coś z tego będzie i przyjdzie mocne info. Zobaczymy, pożyjemy. Kupiłem, choć też wiadomo że to ryzyko :) Kupiłem i spokojnie czekam. Pozdrawiam serdecznie
    Jasna sprawa, każdy decyduje sam za siebie. Co będzie, zobaczymy. W każdym razie od momentu debiutu na GPW, spółka nie zrealizowała żadnej obietnicy, a było ich wiele. Chociażby szumnie zapowiadany zakład frakcjonowania osocza.
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.