• chętnie dokupię Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Chętnie wezmę te akcje co was parzą w dłonie. Jeżeli ktoś musi się pozbyć to będę po lewej stronie arkusza.
  • Re: chętnie dokupię Autor: ~Arek [188.146.171.*]
    Kupuj byle szybko
  • Re: chętnie dokupię Autor: ~inwes [193.242.142.*]
    Tylko się nie udław. Myślisz, że się ktoś nabierze? Jak jest okazja, to nikt nie ogłasza całemu światu , że stoi po lewej stronie, tylko cicho siedzi i naprawdę kupuje. Jak się już zadławisz, to chętnie Cię uwolnię z bólu i będę stał po lewej stronie, ale w okolicach 480 :)
  • Re: chętnie dokupię Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    Ja te akcje trzymam od wielu lat i teraz też się nimi nie bawiłem ale dokupywałem. Po prostu wieżę w sukces tej spółki długoterminowo. Możesz sobie wpisywać jakie chcesz ceny bo tylko na tym się znasz
    Tak, jestem ekspertem od cen. Mów mi "PROFESOR CENA" :)

Długoterminowo ja też WIERZĘ i to bardzo, ale krótkoterminowo nie WIEŻĘ, bo za dużo i za prymitywnie naganiacie razem z waszym guru Maradoną :)
  • Re: chętnie dokupię Autor: ~fanstarrupture [5.173.198.*]
    Maradona może mieć rację i nawet Ty wierzysz w Creepy Jar w długim terminie. To po co teraz sprzedawać te akcje? Aby przegapić moment ponownego wejścia i pociąg odjedzie na np. 700 zł? - a wtedy to już psychika utrudnia zajęcie pozycji i pozostaje obserwowanie z żalem kolejnych szczytów. Moim zdaniem mamy tu większą szansę na 1200 zł w długim terminie niż na 500 zł w krótkim terminie i dlatego na każdym ruchu kursu w dół o 10 zł kupuję akcje CJ. Nawet kiedy kurs spadłby na chwilę na to 500 zł to będę mieć sporo akcji niżej kupionych a przy kursie 500 zł to sprzedających może być niewielu bo już teraz ich jest mało i nie udałoby mi się wtedy kupić większego pakietu. Wolę teraz sobie systematycznie podbierać.
    Dzień dobry panowie. PROFESOR CENA, miałem rację, żeby was nie słuchać "altruistów".
    Czekam na wasze akcje niżej, ale wam nie powiem po ile.......ha ha ha :-)
  • Re: chętnie dokupię Autor: ~Akcjonariusz [83.175.178.*]
    Widac obecny poziom jest juz atrakcyjny bo poszlo kilka większych pakietów jednym pociągnięciem. Moze bedzie jeszcze taniej, kto to wie, ale w dłuższej perspektywie kazdy powinien być zadowolony kto teraz kupuje/dokupuje
[x]
CREEPYJAR 1,54% 528,00 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.