no, więc już wiecie co reprezentuje Pgr :))) kurs leci w dół, brakuje kupujących, grubas zaczyna udawać że kurs juz osiągnął dno i zaraz, za chwileczkę zacznie rosnąc, wypuszcza nagonów, a jak sie ustawi kolejka na K to zjazdu ciąg dalszy.
Kolejny naganiacz bez rzetelnej wiedzy. Korekty są trzy falowe i tego nie przeskoczysz. Za chwilę kurs podskoczy aby tacy jak Gpr mógł naganiać na kupno i wtedy trzecia fala spadnie może nawet do 6 zł z przodu, bo tam analiza pokazuje analiza. Oczywiście jak ktoś nie sprzedał gdy ostrzegałem pisząc o podwójnym szczycie to teraz niech trzyma ale nie uśredniajcie za namową naganiaczy teraz, poczekajcie do końca korekty abc a nie na fali A jak tu Was namawiają
Dnia 2026-04-28 o godz. 10:24 ~Aabbcc napisał(a): > Kolejny naganiacz bez rzetelnej wiedzy. Korekty są trzy falowe i tego nie przeskoczysz. Za chwilę kurs podskoczy aby tacy jak Gpr mógł naganiać na kupno i wtedy trzecia fala spadnie może nawet do 6 zł z przodu, bo tam analiza pokazuje analiza. Oczywiście jak ktoś nie sprzedał gdy ostrzegałem pisząc o podwójnym szczycie to teraz niech trzyma ale nie uśredniajcie za namową naganiaczy teraz, poczekajcie do końca korekty abc a nie na fali A jak tu Was namawiają
Oczywiście że to standardowy scenariusz, chwile wahania na kursie po zjeździe żeby leszcz pomyślał że to już koniec spadków i ustawił K przy wypuszczeniu nagonów typu Pgr, Spinozaur ( fundamentalny się schował ze wstydu? ) a jak już będzie spora kolejka kupujących to wciśnie im papier w gardła.
Aqwerciku mylisz się z tym chowaniem, jestem wciąż tu jestem i obserwuje, bardzo czujnie obserwuję od czasu do czasu dobierając i sprzedając. Pozdrawiam posiadaczy
Dnia 2026-04-28 o godz. 11:34 ~Spinozaur napisał(a): > Aqwerciku mylisz się z tym chowaniem, jestem wciąż tu jestem i obserwuje, bardzo czujnie obserwuję od czasu do czasu dobierając i sprzedając. Pozdrawiam posiadaczy
kolego, pisałem że schował sie twój koleżka Fundamentalny- nie ty, po drugie, wy zawsze "cichutko i po trochu" dokupujecie :))) czy to po 10 czy po 5 zeta, takie bajki to pod trzepakiem. A przy okazji, taki długi marazm na kursie przy udawanym podbiciu oznacza jedno -CZEKANIE NA LESZCZA.
Kolejny naganiacz bez rzetelnej wiedzy. Korekty są trzy falowe i tego nie przeskoczysz. Za chwilę kurs podskoczy aby tacy jak Gpr mógł naganiać na kupno i wtedy trzecia fala spadnie może nawet do 6 zł z przodu, bo tam analiza pokazuje analiza. Oczywiście jak ktoś nie sprzedał gdy ostrzegałem pisząc o podwójnym szczycie to teraz niech trzyma ale nie uśredniajcie za namową naganiaczy teraz, poczekajcie do końca korekty abc a nie na fali A jak tu Was namawiają
Wystarczy użyć gpd to ci powie że są 3 fazy i teraz jest 3 proste
Z perspektywy teorii fal Elliotta, na tym konkretnym wycinku wykresu (obejmującym okres od połowy kwietnia do 28 kwietnia 2026 r.) można zidentyfikować następujące etapy:
Zakończony impuls wzrostowy: Przed 17 kwietnia widoczny jest wyraźny ruch w górę, który prawdopodobnie stanowił pełną strukturę 5-falową, kulminującą w okolicach 10 PLN.
Obecna korekta (ABC): Od szczytu (ok. 17 kwietnia) kurs przeszedł w fazę korekcyjną:
Fala A: Pierwszy gwałtowny spadek ze szczytu.
Fala B: Krótkie odbicie (widoczne jako lokalny "ząbek" w dół w okolicach 20-22 kwietnia).
Fala C: Obecny, najsilniejszy spadek, który sprowadził kurs w okolice 8,13 PLN
Investing.com Polska: Kursy walut, kryptowalut, notowania akcji
Investing.com Polska: Kursy walut, kryptowalut, notowania akcji
Można więc uznać, że trwająca korekta jest obecnie w trakcie swojej trzeciej fali (fali C). Jest to zazwyczaj fala najdłuższa i najbardziej bolesna.
Niestety nie zgadzam się, chociaż wolałbym abyś miał rację. To jest jednak pierwsza fala korekty fala A, to najprawdopodobniej korekta płaska dlatego nie będzie taka bolesna ale to dopiero pierwsza fala, teraz czekamy na lekkie odbicie i kolejny spadek
Dnia 2026-04-28 o godz. 13:02 ~Jw napisał(a): > https://www.wnp.pl/budownictwo/polimex-mostostal-pokazal-rekordowe-wyniki-przychody-w-gore-o-ponad-miliard-zlotych,1056348.html
wyniki jak wyniki a spadki nie uniknione, bo Trigon zaanonsował 11,5.
Tak jak zawsze, zaczyna się budować fala B w korekcie a już naganiacze banksterów pokroju Gps wieszczą pochód na północ. A jak przyjdzie fala C to oni zarobią a naiwni będą przeklinać spółkę i KNF. Ile razy już to widziałem na GPW.
To gdzie byłeś jak pisałem o początku korekty. Twoje ai nie widziało podwójnego szczytu i spadającej gwiazdy czy Ty zachowałeś tę wiedzę dla siebie chcąc aby ludzie umoczyli swoje oszczędności.