trzeba isc z duchem czasu.....CC od polskich naukowcow i inzynierow.... dostalo juz FDA...to trzeba pomoc innym z sytemami Ablacji serca...... PFA....w FDA.....
Ja prdl... coraz lepiej...
Tak z pynktu widzenia przedsiębiorcy: logika nakazuje zdobyte środki reinwestować i pomnażać, nie ma innej drogi. Myślicie że plan Prezesa i spółki wygląda tak, że sprzedajemy CC, rozdajemy dywke gawiedzi i jedziemy na floryde na emeryturke? No to raczej słabo... wielu z was liczy tu na kółka i jednorazowe zastrzyki kasy ale prawdziwy i ambitny biznes wygląda nieco inaczej... wizja i konsekwentna budowa kapitału, czego nie dostaniecie w dywce zaowocuje w kapitalizacji.
Dnia 2026-04-28 o godz. 10:31 ~TR napisał(a): > a ja Twój :)
Nadal stoisz przy scianie i smiejesz sie.....ze swojej głupoty??......
mozna bylo zrobic 25% na tym Impulsie....mnie oczywiscie to nie interesuje bo ja jestem tu na Longa...ale sygnaly na nizszych interewalach dawaly sygnaly Wybicia........
P.S...Gdyby nie ta emsiaj bylyubysmy juz powyzej 100 PLN.....w tym momencie po takich newsach....
Dnia 2026-04-28 o godz. 16:57 ~Sygnalista napisał(a): > Rynek pokazał co myśli o term sheet
rynek czasami DLUUUGO.....mysli....:))....jak byla informacja ze Gruby chce wejsc na jesieni tamtego roku..to tez myslal...dlugo przez cale 3 miesiace......A potem poszlo jak z platka...Kilka miesiecy pozniej.....Kolejny Gruby.....tez chcuial akcje ale juz musial placic 50 PLN....za sztuke..a nie jak PZU w grudniu 9.2 PLN.....
rynek teraz tez mysli....ale najwazniejsze co bedzie myslal....za kilka miesiecy....po kolejnej porcji...Informacji....naplywajacych ze spolki.....