• Może ktoś wytłumaczy? Autor: ~Mich [37.30.30.*]
    Spółka sprzedaje komuś akcje za 2.5 a teraz pozwala na spadek kursu do 2 i nie wiadomo gdzie to się zatrzyma , o co chodzi bo gdybym to ja miał nabyć tak duży pakiet po 2,5 z wizja świetlanej przyszłości kursu a teraz taki spadek gdzie mimo wszystko ktoś na to pozwala bo brak działania i reakcji na spadki to przyzwolenie aby rynek zwątpił to bym się chyba lekko zdenerwował zresztą długi czas sam rozważałem dokupienie większego pakietu ale teraz to już nie chce
  • Re: Może ktoś wytłumaczy? Autor: ~troszkę_spokoju [91.94.28.*]
    Różnica między tobą a nabywcą pakietu po 2,5 może być taka : on wie, jak działa branża zbrojeniowa, umie czekać i interesuje go bardziej kurs za rok, trzy lata i za pięć niż ten dzisiejszy. Czyli ma te same priorytety co zarząd. I inne niz ty. Więc nie oczekiwałbym skupu interwencyjnego a tym bardziej ośmieszających zarząd komunikatów w rodzaju:: " Drodzy inwestorzy, przepraszamy bardzo za spadek kursu z 4 zł na 2. Zupełnie nie wiemy jak to możliwe- staramy się przecież bardzo i jesteśmy zaskoczeni, że rynek tego nie docenia. "
    Dobra, dość mam na dziś występowania w roli rzecznika zarządu. Narzekajcie na spółkę w spokoju, już nie przeszkadzam. :-)
  • Re: Może ktoś wytłumaczy? Autor: ~Mich [37.30.30.*]
    No właśnie jesteś rzecznikiem? Bo tak się zachowujesz jak byś był na etacie i było by to twoja rolą a ty akcje posiadasz jakieś tak apropo
[x]
POLHOLROZ -5,83% 1,94 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.