Bo ja widze MEGGA HAYPE....na np spolki DWIE kosmiczne...i na brazne kosmiczna...wszytcy o tym pitola...z Analitykow...i naganiaja...na te kwity.,....
Gdzie medinice jest w TOP PICK...Domow maklerskich??..NIEcj pda JEDNO BIURO MAKLERSKIE...ktore wrzucilo Medinice do swego portfela w TYM roku---a TO najlepszy papaier jest na GPW..w TYM roku.....NIKT....tego nie zrobil.......Kto z influencerow mowi o MEDINICE??....NIKT.....
Wiec GDZIE TEN HYPE...czy on sie dobrze czuje??....
JEST CISZA jak makiem zasiał...NIE ma rzetelnych ...Rekomendacji i ANALIZY FUNDAMENTALNEJ IN FUTURE....co tu sie KROI.,...ten paszkwil...tego DM pomijam..bo tam byly cyferki bez ladu i skladu....
Wiec...KOlego Podlacki....PODAJ LINKI....tą mase LINKOW....z NETA......gdzie ty widzisz taki budowany HYPE....na MEdinice.....
BBBBBBUUUUUHAHHAHAHAHAHAAA>A>......
P.S ja mozge sie zalozyc o 50 K .PLN.....Z celem Harytatywnym...w przyszlum roku na CANCER..FIGHTERS......Z Podlackim...ze DO konca TEGO roku...Medinice...Ogra...Jego Portfel spekulacyjny....pomimo juz takich zaliczonych wielkich wzrostow......Pojdzie na ten ukald??....moze sie zglosic....Tu na forum.....ZAGRAMY....w Wyzsza stawke..niz tylko....... PITU....PITU...jakie uprawia na tym swoim kanale.....
Rzucam MU wyzwanie....MA honor...MA COCHONESS??.....Edukator...Internetowy??....
Yep ten co lubi grac ...pod odbicia i lapac lecace noze....
Tu mowil o MEDINICE....i o CHALLENGE....Ktory to JA biore na Klate...ale na Powaniejszych warunkach ....czyli .....50 K PLN....na CANCER FIGHTERS...w przyszlyum roku....
To jak panie Marcinie Podlacki...bierzesz na Klate...CHallenge....z Ktorym wystapilas na swoim kanale.....Mowieles ze ICE bedzie za 2 lata nizej niz 70 PLN.......JA ulatwie ci zadanie....ty tworzysz swoj porfel spekulacyjny za np 105 K ....i porowbujemy to z 1500 Akcji Miedunice po 70 PLn kupionymi....i gramy o 50 K....pln....ktore beda wlacone na przyszla edycje CANCER FIGTERS....jesli twoj spekulacyjny Portfel....przebuje stopy zwrotu MEdinice...do konca roku ja wplacam ten HAJS....jezeli ICE bedzie mialo wiekszy Wzrost od 70 PLN do konca roku niz twoj portfel spekulacyjny.....Ty wplacasz HAJS....
Masz odwage ....wziasć na KLATE ...SWOJ PUSZCZONY W ETER.....CHALLENGE??...