Pytanie po ile kupiłeś i letnego masz . Ja mam większą stratę kwotowo , procentowo do przyjęcia na razie .
Zobaczymy co będzie dalej . Czar Milka prysł już dawno .
Tak to jest, jak z nieudanej spekulacji powstaje inwestycja długoterminowa. Po co stop losy, lepiej przez 5 lat pielęgnować starty. Przy -9 % automatem poza rynek i analiza co się stało, że się zesrało. Ale ja się nie znam :)
Dlatego ja czekam najwyżej zrobię cięcie ale to będzie bardzo bolało ale póki co czekam na wyniki pierwszy kwartał drugi bo nawet jak pierwszy będzie dobry to podskoczy trochę do góry no ale najważniejsze będzie drugi kwartał jak pierwszy będzie dobry oczywiście
Ja dzisiaj zakupiłem po około 83,5 zł i siedzę spokojnie - powiem tyle w wynikach nie będę patrzył w zysk netto tylko na EBIT za cały rok, a w 2026 szacuje EBIT na 1150-1250 więc powinno być dobrze ja nie ukrywam, że jak przyjdzie koniunktura to spodziewam się bardzo fajnego zysku z akcji - oczywiście nie ma nic pewnego ale to taki "pewniaczek" przy tej cenie....
Przychody beda na poziomie 2600-2650 mln a marze brutto szacowalbym na 51,5-52% w Q1. Nie sadze zebym sie duzo pomylil wiec nie rozumiem czemu zarzad nie moze wczesniej pokazac szacunku
Stop loss ? Ok ale powtórzę że zależy jaką masz pozycję . Niektórzy tutaj moga mieć tego sporo i zależy jaki będzie odbiór . Dlatego niektórzy wolą uśredniać mając duży wolny kapitał
.A poza tym analiza wsteczna zawsze skuteczna