Niestety Urolog ma racje Codziennie strategicznie dobre infa i codziennie nizsze ceny Jak pisałem wczesniej , nie ma chetnych na kupno w tej cenie Short wali nas w ..... od kilku dni .Zadnej reakcji - odbicia Zaklinanie ze 11 mln akcji jest zablokowane jara tylko piszacych .
A ty Mario co masz sensownego do powiedzenie oprócz "Shorty bankrutuja " , "niebac shorta" czy tez zaraz gorne widly lub za chwile bedziecie kupowac po 100 Mario cos sensownego plisss!
Znajdź jakiekolwiek posty w których coś takiego sugerowałem. Nie znajdziesz twierdzę jedynie, że celem jest wywołanie paniki. Twoim i doktora również. Nie specjalnie mam o czym z wami rozmawiać. Nie udawaj też, że oczekujesz dyskusji na argumenty. Jeśli oczekujesz nieprzerwanego spadku kursu to po co całymi dniami wypisujesz te brednie?
22zł to tu było w zeszłym roku, była inna sytuacja dużo gorszą niż dziś. Nie wierzę w 22zł za dużo chętnych będzie w tej cenie, jak dadza ponize 24zl to bedzi git cena do wzięcia w co i tsk wątpię. Moim zdanie popyt pojawi sie za chwilę. Obserwować informacje i ACFy