Mnie to już pisałem dziwi bardzo mała ilość informacji bankierze 24 przy takim wzroście przy takim spadku przy takich obrotach przy wejściu WIG 40 praktycznie nic nie mówią od sobie poszło w górę Spadło i to wszystko wyniki były rozmowa z prezesem to jakby to spółka specjalnie byłam trzymana w cieniu
Dnia 2026-04-28 o godz. 11:04 ~Kkk11 napisał(a): > Mnie to już pisałem dziwi bardzo mała ilość informacji bankierze 24 przy takim wzroście przy takim spadku przy takich obrotach przy wejściu WIG 40 praktycznie nic nie mówią od sobie poszło w górę Spadło i to wszystko wyniki były rozmowa z prezesem to jakby to spółka specjalnie byłam trzymana w cieniu
ja też pisałem że poważne TV nie piszą o balonach.
Dnia 2026-04-28 o godz. 11:20 ~aqwert napisał(a): > Dnia 2026-04-28 o godz. 11:04 ~Kkk11 napisał(a): > > Mnie to już pisałem dziwi bardzo mała ilość informacji bankierze 24 przy takim wzroście przy takim spadku przy takich obrotach przy wejściu WIG 40 praktycznie nic nie mówią od sobie poszło w górę Spadło i to wszystko wyniki były rozmowa z prezesem to jakby to spółka specjalnie byłam trzymana w cieniu > > ja też pisałem że poważne TV nie piszą o balonach.
tj. o spółkach spekulacyjnych, a poza tym, jest to możliwe że fundy po zakupach i po zaraportowaniu zaczęły wywalać papier na szczycie, bo one tak zarabiają nie bawiąc się w longi.
Balonem to ty jesteś kroczącym a ja pytam poważnie dlaczego unikane są tematy na temat tej spółki która jest jedną z czołowych jeżeli nie jedyną z czołowych spółek która może mieć bardzo duży wpływ w energetyce i przy ogromnych założenia budowlanych w energetyce oraz w CPK a tutaj cisza Żeby się nie okazało to co pisałem dużo wcześniej że ktoś szykuje się do przejęcia tej spółki małym kosztem
a co mają pisać o gniocie który robi dla państwa w sumie za darmochę? 4% marży przy rosnących cenach to śmiech, brak dywidendy (zresztą z czego ja dać ? ) i w dodatku to spółka "państwowa" która jest skazana na różne zwirowania rządowe.
Do wszystkich którzy uważają że to gniot produkować do domu wspinacze i że to nieważne spółka pytam się po co to jesteście sprzedaje jak najszybciej te akcje idźcie na KGHM np. Orlen jeżeli uważacie że tam będą zyski a to nie będzie nic owy masochiści jesteście kasę chcecie stracić biegusiem sprzedawajcie na wyścigi
No to się zdecyduj albo dziadowska spółka która tylko spadnie albo czekać na wzrosty bo my którzy wierzymy w to że ta spółka będzie dużo dużo więcej warta nie panikuje my zwykłą korektą
Bafety vipy uprawiacie taką dziecinadę to wszystko śmiechu warte. Mała grupka pisze nie wiadomo do jakiego niemego akcjonariatu o spółce którą stwarza tutaj wirtualnie dla swoich własnych potrzeb aby popisać, nie wiem co tam ugrać bo tylko kupa gapiów wokół jak wokół kolesia na bazarku gamblującego w trzy karty. Nie wiem czy ktokolwiek poważny bierze to za jakąkolwiek wskazówkę. Krzyku w huk, gapiów mało, co rusz ktoś tam sam z siebie się zniechęci. Grupa oporu coś odpisze i tak nawzajem się tu obrzucają śnieżkami. Dziecinada.
Korekta jak na szerokim. Pójdzie w górę będzie głośno że strony obecnej opozycji resztką sil się broniącej (po której zresztą stronie stoję). Pieniądz będzie. Zysk jest. Spółka się obroni. Akcjonariat coraz rozmiaitszy. Tfi itd. Czego chcieć. Dajcie ludziom racjonalnie myśleć albo wystarczy dalej piszcie te banialuki a i tak całe forum o pxm nikt poważnie nie potraktuje. Tyle mojego.
Coś w tym stylu, nie chcesz nie czytaj nie irytuj się.... każdy tu ma jakieś wizje i wypisuje je lub nie a i są pozdrawiacze. Życzę Ci sukcesów w życiu osobistym jak również w tym równoległym na giełdzie.
Powtarzam pacz jakie ilości kupują przecież to 8 000 000 go nie kupiła ulica to płakali że półtorej 1 000 000 zamienione w akcje To się nazywa manipulowanie cena i wykupywanie akcji od frajerów i te straszące trolle o spadkach niech Spada to się kupuje nie pod dzisiejszą cenę tylko pod tą która będzie a kto kupi tanio na pewno będzie się cieszył boję się tylko tego co już raz powtarzałem żeby to nie była jakaś Przewała z wykupem spółki