• To by było na tyle Autor: koralgol4 [91.150.199.*]
    Po wzrostach, wracamy do 0,60. Szczytu nie było, wyniki spoko, ale bez ochów i achów bo nie ma żadnych dobrych zapowiedzi, na samych dlc nie wyzyją
  • Re: To by było na tyle Autor: ~Nowy [37.30.62.*]
    Zobaczymy, sprzedaż CC idzie dobrze, od premiery multi nawet bardzo. Thief jest w Horizon + zapewniając stałe przychody. Mamy w tym kwartale dwie premiery. Jeśli choć jedna z nich (pewnie thief multi) pójdzie dobrze, to będziemy mieli wyniki po 2 miliony zysku na kwartał. Ma pod co rosnąć…
  • Re: To by było na tyle Autor: ~Życzliwy [31.0.32.*]
    Zgadzam się, myślę że pozostaniemy w tych rejonach na dłużej, tzn przybjamniej do przyszłorocznego raportu. Zysk, stabilność musi zostać potwierdzona a jednak VR mając nawet grę z w top 10 cały rok to nie wiedźmin i takiego szumu nie zrobi. Sa plusy i minusy. Plus taki ze mozna akumulować powoli bez pośpiechu. Ja swój cel mam w okolicach 1.6 moze 1.8 na sprzedaż do tego czasu można zbierać. Oczywiscie cele moga ulec zmianie w związek z tym ma jedynie sam rozwój spółki. Giełda to jednak maraton plus research. Jedni sie doczekaja lub nie, inni oddadza z zyskiem lub strata wczesniej. Priorytetem jest czytanie komunikatów, śledzenie postępów, weryfikacja ich poprawności jeżeli wszystko jest na miejscu to nie moge czekac. Gorzej jak firma zacznie przesówać terminy premier, dodatków w nieskończoność.
  • Re: To by było na tyle Autor: ~TP [31.0.65.*]
    Ty przecież wyszedłeś przed premierą
  • Re: To by było na tyle Autor: koralgol4 [91.150.199.*]
    Tak zrobiłem i wcale nie żałuję bo zysk był taki niemal sam jak byłby po wynikach. Oczywiście dla mnie ta spółka nadal jest obiecująca, ale jak przedmówca, trzeba być rozsądnym i wejść przy kolejnej okazji, aby skorzystać z kolejnej okazji przy wyjściu. Model jest prosty. Ważne by wchodzić w coś co ma ręce i nogi bo inaczej to może być wejście na lata...
  • Re: To by było na tyle Autor: ~TP [31.0.77.*]
    Kolejny kółkowicz na forum z kolegą wróży z fusów o przyszłości kursu.
  • Re: To by było na tyle Autor: ~Znawca [37.31.138.*]
    Takich dyzi bedzie tu wielu wielu w drodze na 3 zlote, czekamy, słuchamy....tylko cierpliwosc
  • Re: To by było na tyle Autor: ~TP [31.0.77.*]
    Mistrz z forum kurs po 1zl czymam po 0.6 sprzedaje. Tak tylko mowie
[x]
3RGAMES -0,29% 0,68 2026-04-30 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.