Na forum widzę że obrodziło w ostatnich dniach w takich wieszczących spadki jak Ty. Bardzo dobry znak, bo to znak że wciąż wiele osób interesuje się Spółką, czuje że nadchodzi tutaj coś spektakularnego i tylko poluje na optymalne miejsce na wejście na pozycje. Dobrze, bardzo dobrze!
Hahahahahaha... Oplułem ekran że śmiechu! A dziś po sesji powinno być espi co z tym LoI - wygasa czy jedziemy dalej z tym kupcem w rozmowach. Wie o tym Podlaski? Bo ostatnim razem jak widziałem to z trudem wymieniał nazwy urządzeń Spółki
Pokaz ile zarabiasz na rynku a ja ci poiwiem KIM JESTES.....jakie ma stopy zwrotu na tych swoich Portfelach??...//
JA na Ike / IKZE....majac od paru miesiecy tylko MEdinice..mam + 500% .....i to jest powód do dumy....bynajmnie nie dla mnie ale dla ICE..i prezesa...ktory jasno mowil czego nalezy oczekiwac.....I nie ma znaczenia ze to trwa MIESIACE...a rozwoj ICE bedzie trwał LATA.....skoro to jest najlpesza Inwestycja na GPW.....
Wiec JAkie stopy zwrotu ma ten caly Podlacki...biorac pod uwage np okres 6 Miesieczny??....on powie ze jest zadowolony...JA powiem ze jest CIENKIM BOLKIEM......
W ogole...JESLI to jest taki EDUKATOR..rynkowy....to niech zlamie swoje zasady ze nie kupuje na wzrostach...I niech Zrobi CHALLENGE...ze swoim stylem inwestowania....NIEch w w Portfelu Ememrytalnym ...kupi za 1/4 Tego portfela ....MEDINICE Do konca roku....A resztą niech gra tak jak do tej pory.....I niech zobaczy...czy nawet po tak wielkich wzortach jakie ICE ma do dej pory....CZY TA pozycja ....ZRONBI WIEKSZY PROCENT niz 3/4 reszty jego portfela ktorym czesto gra na szybkie terminy.....
To bedzie ciekawy Testy nawet dla niego SAMEGO.....czy metoda.... TREND IS YOUR FRIEND....i inwestowanie w Wartosc wewnetrzna spolki ktora jest na rynku NAdal moicno niedowinwestowana....JEST bardziej efektywna w inwestowaniu..niz skakanie po spolkacjh i Proba wstrzelenia sie krotkoteminowego w Impulsy wzrostowe......
TO bylby ciekawy CHALLENGE...i Prawdziwy ....EDUKATOR....dla wszytkich KTORE strategie sprawdzaja sie lepiej.....
zaloze sie ze Medinice zrobi DUZO duzo lepsza stope zwrotu...do KOnca roku.......niz te jego strategie skakania po roznych spolkach....nawet jesli Kupi go po 70+ czyli po tym jak zaliczył w ciagu 12 Miesiecy....+ 830%......
Podlacki ma Ojca analityk siedzi w banku od minionego ustroju , marcin coś wie więcej i na tym korzysta . ogulnie nie jest rekinem spekulacji , widać ze nie ras stracił potężnie , sam zresztą mówi ze na botechu utopił , a medinice to ignoruje i nienawidzi za to ze tak urosło a moze to on jest mitycznym mistrzem co sprzedał za 8 zł ???????
przecież kilka miesięcy temu miał wywiad z prezesem a teras juz żadnego ciekawe co ??????
ON......Jako Internetowy EDUKATOR..jak sie przedstawia......powinien pokazywac...i porrownywac Rozne strategie inwestycyjne w CZASIE...i CZASEm..pokazywa.ć i porownywac wyniki ich....
NP..stategia..inwestowania w spolki dywidendowe....Strategie Wartosci wewentrzej ( taką spolka jest ICE)....strategia czysto techniczna czyli spekulacyjna....
Co do MEDINICE...ludzie nie zdaja sobie sprawy za taka spolka na GPW..zdarza sie raz na dekade....ona juz urosla ponad 800 % ....w rok..ale to nadal jewst PIKUŚ...bo wartosc wewnetrzna spolki ...i POTENCJAL GENEROWANIA CASH FLOW....W przyszloscui i MOZLIWOSC PRZEZ SPOLE WYPALCANIA....POTENCJALNYCH POTĘŻNYCH .....DYWOIDEND...jest Olbrzyumia.....
To moze byc taki CDR.....i stopy zwrotu jakie on osignal w latach 2010-2020....Tylko Medinice moze miec Znacznie szybsza i wieksza dynamike..zyskow.....
Ta komercjalizaca za CoolCryo na setki M $ to dopiero Fundament......AtriClamp...moze dać wiele miliardow przychodu.,,,z samewgo AC....spolce jesli FDA zatwierdzi profiulaktyke...Lewego Uszka...i zatwierdzi AC...do obiegu w stanach.....jesli AC pojdzie w partneringu....----- spolka konkurencyjna juz teraz ma...ATRICURE..z ich crioablacji...+ AtriCLIPU.....ma 500 M $ przychodow rocznie....Ile moze miec ICE....jjesli wszytko pojdzie OKEY....bo AC..moze zmiesc AtriClipa....+ kolejen rozwoje systemow Robotycznych.....
coio jesli po pozytywnych decyzjach FDA( w postaci profilaktyki i zatwierdzenia AC...)........Atriclamp bedzie mogl wejsc na rynek ktory moze byc warty Wiele miliardow $ przychodow rocznie??.....i duza czesc z tej puli przypadnie AC...a Miedinice bedzie partycypowal w tych przychodach..np w 30-50 % ??....Kumacie o jakie pieniadze Co roku moze isc gra...??...
wlasnie dlatego...TA spolka moze miec wartosc dzisiatkow MLD PLN....tak jak ma CDR....w 2010 roku ...w przypadku CDR.....jak ktos powiedzial ze spolka ktorej cena akcji latala po 1 PLN.....bedzie za 10 lat kosztowala 450 PLN....to by tylko psutym smiechem wszyscy Parecneli....ale w Przypadku MEDINICE....CoolCryo...juz moze dac 1 MLD kapuchy spolce ---TYLE ma CDR skitrane u siebie .....a AC..moze dodac..jeszce znacznie wiekszego KOPA..i nie tzreba bdzie czekac na to 10 lat....jak w przypadku CDR....
Wlasnie dlatego...warto ....sziukac..spolek ktore maja Potezny potencjal wartosci wewnetrznej ...a na rynku cena jest NISKA....bo takie spolki sie zdarzaja..patrz wlasnie MEdinice....czy CDR....spzred 15 lat.......to NIE JEST FANTASMAGORIA....
Podlacki...nie potrafi tego dostzrec...bo on Poluje tylko na dolki i dla niego Wuykres jest najwazniejszy....TO nie jest inwestowanie...to jest GFranie pod AT iu Spekulowanie....TAk graja...Ludzie na Forexie...na CFD...na surowce waluty...na krypto....i wioelu wielu z nich traci....