stara gwardia siedzi, ale już nic nie pisze, bo co to daje, żal że przy takim niskim market capie i dobrych fundamentach nie ma tutaj żadnego zapalnika do wzrostów
Chyba nie ma sensu pisać o czymś co jest warte w sumie mniej niż 4 mln USD, czyli mniej niż jakaś spółka bezdomnego w USA. Wiosna pełną parą, inne spółki w portfelu przynajmniej dają radość i na tym trzeba się skupić :D
Czekamy na kolejny webinar i niezmiennie podtrzymanie 18 miesiecy do breakeven na Zingflow PS. od pierwszych oczekiwanych 18 miesięcy upłyneło już około 15, a my dalej na 18 ;)
Kosmos to powinien być po działaniach spółki a nie wpisach akcjonariuszy na forum. Dla mnie nie ma już znaczenia czy będzie tu 1gr czy 1000 za akcję. Do spółki trzeba mieć zaufanie spółka pracuje cały czas a ja go już nie mam. Może kiedyś się to zmieni. Nie rozumiem też co Wy z tym Bep-em było napisane po sprawozdaniu bodajże za 1h 2025, że 18 miesięcy. Termin nie został odwołany więc ja rozumiem, że jest aktualny a reszta to jakieś nieporozumienie. Jeśli spółka o czymś informuje i nie dotrzymuje terminu lub widzi przesłanki ku temu, że nie dowiezie obietnicy to powinna o tym wcześniej poinformować. Takie jest moje zdanie.
tymczasem - Allegro udostępniło asystenta AI dla sprzedających - asystent dostępny na koncie sprzedającego pomoże z analizą jakości konta i podpowie, jak optymalizować sprzedaż, a także odpowie na pytania związane z zasadami działania platformy. Asystent jest już dostępny dla wszystkich partnerów na Allegro. Ciekawe jak tam nasi agenci AI
WWW nie mają ? Nie piszą o produktach. A nie czekaj .. hehe Misiek jak zawsze ściema i bajki z mchu i paproci. Jedno się zgadza. Śmiech społeczna XD. Czas na emeryturę.