Myślę że dzisiejszą akcję z PXM trzeba zapisać i pokazywać przyszłym inwestorom :) Przecież potrzeba nowych naiwnych :) Dalej się dziwicie że ludzie na lokatach trzymają kasę?
Żadne wywalanie to jest zbijanie by wystraszyć i skupić ile się da moim zdaniem to ostatni taki zagrywka szukanie naiwnych ale to jest tylko moje zdanie
Dnia 2026-04-27 o godz. 10:41 ~VivaLV napisał(a): > Po namysle tez tak myślę. Dokupilem spory pakiet w cienkiej cenie 8,60 - 8,62. Średniamoja podbita znaczaco.
kupiłeś? to świetnie, ale trzeba było zostawić trochę kasy na uśrednianie bo zaraz druga fala spadków :))
Dam radę agwercik to samo bylo grane od 5.5 na polimku jakoś doszliśmy do dychy strachy na lachy teraz to przynajmniej bedzie mozna poobracać to lubię jest okazja to trzeba ją wykorzystać na maxa
Dnia 2026-04-27 o godz. 11:05 ~Szerszen napisał(a): > Dam radę agwercik to samo bylo grane od 5.5 na polimku jakoś doszliśmy do dychy strachy na lachy teraz to przynajmniej bedzie mozna poobracać to lubię jest okazja to trzeba ją wykorzystać na maxa
co, nagle z longa stałeś się kolarzem? łooo szybka zmiana :))))