• Liczba graczy Autor: ~Alaska [79.184.13.*]
    Nie dajcie się nagonić na to, że liczba graczy spada. Jest to zupełnie normalne. Gracze którzy kupowali grę na premierę już w większości ją przeszli, więc osoby które teraz grają to nowi gracze, którzy niedawno kupili grę. Prison po 3 tygodniach miał średnią liczbę graczy 200 w jednym momencie a mimo tego i tak na przestrzeni lat sprzedał się w 170-200k kopii. Na ten moment liczba graczy lepsza niż w przypadku Prisona
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Itavlas [83.142.137.*]
    30k kopii to 900kzl dla spolki netto a tyle jest sprzedanych i ciągle 1000 kopii dziennie schodzi dodatkowo. Więc w miesiąc będzie od 40 do 45k kopii. Gra zwrócona. To raz. A dwa, że tu gra idzie juz o prison survival i kolejne projekty
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Alaska [79.184.13.*]
    W tygodniu raczej 500-800 ale tak, mnie to tylko zastanawia w co leci Deweloper bez podawania Espi. Gra pod tych od ABB i spekule?
    Tak, a co? XD
    No stracili trochę w moich oczach. Jako akcjonariusz, który mocno wierzy w spółkę zamiast zamknąć gębę wszystkim spadziom to wolą pozwalać na to co się dzieje. Jedyny plus tego taki, że można tanio jeszcze sobie dokupić
    Obstawiam raczej ciśnienie ze strony phenomen
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Bonżur [84.40.234.*]
    dziwne, że nie kupujecie na wyścigi
    Czekam na wypłatę heh
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Ehm [83.6.4.*]
    Na co niby ciśnie Phenomen?
    Rozwiniesz myśl? Phenomen na razie wiemy, że kupił po 2-2,5 plus możliwe, że jeśli brał udzieł w ABB to już miał poniżej 5%. Wiemy, że chce, żeby robili jakaś grę z Baked, ale to też zupełnie normalne dla tego fundu, działa tak na innych spółkach finansuje i bierze procent.
    Phenomen na moje byl w ABB. To wynika z wywiadu z jesieni p.Bienka. Dokupowali do 2,50, mogli tez taniej. Średnią mogą mieć 1.60-1.70. To espi na 15 minut przed sesją akurat na peaku kursu dla mnie śmierdzi. Przygotowanie pod walenie akcjami w rynek. Przez kogo? A no przez tych gagusi z tego forum. Sa dwie opcje, albo są od Phenomen albo od prezesa.
    Ale, kończąc, im nie wyszło. I to teraz ta grupa sprzedawała aż do 2.80 w piątek, na kółko szansy juz nie maja i nagle ich tu nie ma. Został tylko bonzur ale nie wiem czy on od nich czy przypadkowy nieogar.
    No dobra nawet jak te Ewy i Tomki waliły akcjami z ABB od 3,20-3,80 to kto to kupił wszystko? Spekuła kupiła i tak po dupie dostali? Czy nagle ulica się obudziła?
    Jak dla mnie oni kupowali. Nie żarło to zmienili kierunek myśląc na odkup nizej. A ze nie wyszło to nie wyszło.
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Bonżur [84.40.234.*]
    pisałem z ręki do ręki na wabia jakie kupowanie kto by tyle kupił jak ruchu nie ma gdzie rower parkujesz ?
    Za dużo im sprzedałem, żebym w to uwierzył. To nie było na wabia. A co do dev to uważam, że wejdą do gry szybciej niż później.
    Pochwalisz sie ile? Ja pscilem tylko 4k
    No to jak to już rozkminione to jeszcze czemu dev siedzi cicho? Co oni z tego mają, że spółka wytraca impet i zamiast ładnie rosnąć, przez udaną premierę, znowu jakiś marazm wjeżdza, albo dalej transakcje po 1 akcje obniżanie kursu, tylko kto teraz będzie niby oddawał poniżej 3zł?
  • Re: Liczba graczy Autor: ~Bonzur [37.248.252.*]
    Dzisiaj kolejny dół
[x]
BKDGAMES 0,69% 2,90 2026-05-13 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.