Nie dajcie się nagonić na to, że liczba graczy spada. Jest to zupełnie normalne. Gracze którzy kupowali grę na premierę już w większości ją przeszli, więc osoby które teraz grają to nowi gracze, którzy niedawno kupili grę. Prison po 3 tygodniach miał średnią liczbę graczy 200 w jednym momencie a mimo tego i tak na przestrzeni lat sprzedał się w 170-200k kopii. Na ten moment liczba graczy lepsza niż w przypadku Prisona
30k kopii to 900kzl dla spolki netto a tyle jest sprzedanych i ciągle 1000 kopii dziennie schodzi dodatkowo. Więc w miesiąc będzie od 40 do 45k kopii. Gra zwrócona. To raz. A dwa, że tu gra idzie juz o prison survival i kolejne projekty
No stracili trochę w moich oczach. Jako akcjonariusz, który mocno wierzy w spółkę zamiast zamknąć gębę wszystkim spadziom to wolą pozwalać na to co się dzieje. Jedyny plus tego taki, że można tanio jeszcze sobie dokupić
Rozwiniesz myśl? Phenomen na razie wiemy, że kupił po 2-2,5 plus możliwe, że jeśli brał udzieł w ABB to już miał poniżej 5%. Wiemy, że chce, żeby robili jakaś grę z Baked, ale to też zupełnie normalne dla tego fundu, działa tak na innych spółkach finansuje i bierze procent.
Phenomen na moje byl w ABB. To wynika z wywiadu z jesieni p.Bienka. Dokupowali do 2,50, mogli tez taniej. Średnią mogą mieć 1.60-1.70. To espi na 15 minut przed sesją akurat na peaku kursu dla mnie śmierdzi. Przygotowanie pod walenie akcjami w rynek. Przez kogo? A no przez tych gagusi z tego forum. Sa dwie opcje, albo są od Phenomen albo od prezesa.
Ale, kończąc, im nie wyszło. I to teraz ta grupa sprzedawała aż do 2.80 w piątek, na kółko szansy juz nie maja i nagle ich tu nie ma. Został tylko bonzur ale nie wiem czy on od nich czy przypadkowy nieogar.
No dobra nawet jak te Ewy i Tomki waliły akcjami z ABB od 3,20-3,80 to kto to kupił wszystko? Spekuła kupiła i tak po dupie dostali? Czy nagle ulica się obudziła?
No to jak to już rozkminione to jeszcze czemu dev siedzi cicho? Co oni z tego mają, że spółka wytraca impet i zamiast ładnie rosnąć, przez udaną premierę, znowu jakiś marazm wjeżdza, albo dalej transakcje po 1 akcje obniżanie kursu, tylko kto teraz będzie niby oddawał poniżej 3zł?