niestety Long tu poubierał ludzi swoim naganianiem i pisanem do końca kwietnia 100 zł hehe tak się produkował a teraz ucichł albo zmienił nick ciekawe na czyje zlecenie działał żeby tak poubierac ludzi
Nie przesadzaj, jeśli kupowałeś pod wpisy z czata gpt czy inny wynalazek to powodzenia w przyszłości.
Ja tu jestem ponad 5 lat i nie kupuje pod czata gpt.
Każdy sam musi sobie ocenić w jakiej jest sytuacji i jak długo i czy to co się dzieje teraz na świecie będzie miało bezpośrednie przełożenie na 2026 i 2027 rok.
Tu jest ktoś (może to 1 gracz może to kilku graczy powiązanych), kto dysponuje kapitałem 10-15 milionów i w obecnej sytuacji jedzie w te i we te.
Drobni z kapitałem 100 czy 200 tys. mogą sobie palecem w bucie pokiwać tylko.
Ale kiedyś to odpali. Kiedy? Raczej może przyszły rok niż ten.
Tu już było kilka podbitek, jedna na 66,80 inna na chyba 62,70. Schodzą w okolice 40 i raz w roku jadą na ponad 60. Czy ta ostatnia podbitka była ostatnia, to się okaże.
Jestesmy przed WZA i jeszcze przed kilkoma innymi czynnikami.
Tu najgorsze jest już za nami. Trzeba czekać. Jak ktoś nie może wytrzymać, to niech to opi.....li i finito.
Jak dla mnie to kurs zacznie gwałtownie spadać wraz z ceną ropy przy zakończeniu działań wojennych w Iranie i wróci tam skąd przybył, nadrabiając potencjalny spadek, który mial postępować, kiedy była ta podbitka pod ropę.