Dnia 2026-04-27 o godz. 07:56 ~Mati napisał(a): > I tam dojdzie.
niestety, Trigon jak podnosi, to kurs nie rusza z miejsca albo nawet dołuje. Widziałem to nie innych reko. Dziś właśnie próbka reko :)) Poza tym , kolejne dobra wiadomość daje możliwość wywalenia papieru a co za tym idzie spadek ceny :))
Niestety panowie TKO wysoko a to znak że spadki będą bolesne :)) Dobre info, dobry czas na wywalenie papieru w dobrej cenie, niestety na polimku tak to działa, tym bardziej że niektórzy mają pewnie nawet z 300% zysku jak brali po 3 zeta. Powodzenia :))
niestety, Trigon jak podnosi, to kurs nie rusza z miejsca albo nawet dołuje. Widziałem to nie innych reko. Dziś właśnie próbka reko :)) Poza tym , kolejne dobra wiadomość daje możliwość wywalenia papieru a co za tym idzie spadek ceny :))
Aqwert spadziowy sępie czytaj :Analitycy Trigon DM w raporcie z 16 kwietnia podnieśli wycenę akcji Polimeksu Mostostalu do 11,5 zł z 8,50 zł wcześniej, podtrzymując dla nich rekomendację "kupuj". Stawiają oni w tytule raportu tezę, że spółka może być największym beneficjentem local contentu. Nie ujadaj goń pieska na peron pampersa sobie i pieskowi załóż by nie ob-es-ra-ć peronu i mocno wyj a my tu do końca roku dojedziemy 150 - 200zł brawo
Dziś widać wyraźnie jak cena jest zabijana nikt normalny po takich wynikach nie sprzedawał bym tych akcji za parę dni zaczną się wzrosty narazie dojenie odku pływanie
Aqwert gdybyś był tak dobry w ocenie jak ci wydaje, to nie warowałbyś na forum jak płatny piesek za mizerne pieniądze, tylko pracował jako analityk domu maklerskiego. Nic tu po tobie, ale jak musisz to szczekaj dalej.
Dnia 2026-04-27 o godz. 09:21 ~Wald napisał(a): > Ty się podniecasz tym, że się nie podniecasz
słaby tekst. A na marginesie. Stosuję się do zasady -jak Trigon podnosi cenę z -Kupuj- to nie dotykam papieru lub jak mam to wywalam. Na CLN właśnie się przejechałem, tam Trigon też podnosił cenę :))
Idz idz tylko pies ci pozostał z twoich fanów na spadki szkoda zwierzaka bo zamiast z porządnym trolem to musi chodzić na spacery z forumowym dzbanem xd