kiedy krosno zchodzi z gpw ?? czy na 100% zejdzie ? i czy ma mozliwosc powrotu na notowania ? bo jak spadnie jeszcze do 0,02 gr to zamierzam wejsc a jestem nowy i nie bardzo sie znam z gory dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
zarobiłem kiedyś dużo więcej niż teraz stracę, a teraz mam 5 k akcji na pamiątkę :)
liczę na cud i na mądrość obecnych zarządzających bo huta pracuje prawie na 100% możliwości tylko szkło ręcznie formowane leży , zatrudnienie pracowników do końca roku ale już się mówi o nowych umowach do końca czerwca 2010.
Krosna już nie ma, jest likwidowane prawomocną decyzją sądu i nigdy na gpw nie wejdzie, gdyż go wkrótce nie będzie. Nie będzie go gdyż nie spłaca swoich zobowiązań które urosły już do kwoty 300 mln zł. Trzeba być naiwnym niewykształconym człowiekiem by wypisywać brednie podobne do tych które wypisuje lukullus.
żenada
zapewne jestes wyksztalcony przez wybiorcza i PO zeby takie bzdury pisac, dlug KHS nie rosnie, jest na dokladnie takim samym poziomie jakim byl od kilku dobrych m-cy, od orzeczenia sadu, zalosne, pelno tu takich cudakow pokroju Tuska, typowy przyklad owocow rzadu Tuska, czy KHS wejdzie z powrotem na gpw to sie okaze, zatem nie wypowiadaj sie, o tym, o czym nie masz pojecia, bo o wiedze Cie nie posadzam
może chodziło mu o to że jest dług który jest oprocentowany i wydaje mu sie że dług rosnie.
Jedno jest pewne - KROSNA nie ma na GPW od 30.11.2009.
Mam pytanie do kogos kto wie ... po co ktoś kupował akcje KROSNA - czy istnieje mozliwośc kupienia tych akcji lub sprzedaży ich jeszcze na GPW - chodzi o to czy moga jeszcze wrócić ??? czy chodzi o to że ktoś liczył na to ze zostanie rozdysponowana kasa na te akcje po spłacie wierzycieli i bedzie to wiecej niz 7 gr ? czy chciał sobie zrobić stratę pod podatek ???
kto Ci powiedział, ze spółka nie może wrócić na GPW? Kto Ci powiedział, ze jest likwidowana?
Jak najbardziej spółka jest w likwidacji... ale to nie znaczy ze jest likwidowana.
Pracuje? No to co za likwidacja skoro szkło płynie dalej?
Niewiadomo co będzie dalej.
Na gpw było kilka spółek, które zeszły z giełdy po ogłoszeniu upadłości likwidacyjnej... wyrok się uprawomocnił etc.
Mimo to spółka dalej istnieje i produkuje....
żałosna banda niewykształconych fantastów. Jeszcze tydzień, dwa temu przy cenie 25gr prześcigali się w zapewnieniach ,że do piątku 30 października będzie jakieś info. buhahhaha. Stanęło na 7gr tylko dlatego , że nie mający nic do powiedzenia kolo z zarządu pierdnął coś na koniec by chłopaki zapakowane w bezwartościowe akcje, likwidowanej spółki w depresje nie popadały.Teraz dorabiają do tego pogrzebu kolejną historyjkę i ideologię.Pewnie po to by lepiej im się spało.Brak słów by komentować takich imbecyli.Wierzytelności Krosna to 300 mln zł, głąby !!!
Ja tutaj będę i będę wam to przypominał. Będę przypominał te pierdy które teraz z siebie wydalacie,tłuszczo o mentalności użytkowników automatów zwanych jednorękimi bandytami. Już się ustawia kolejka na majątek Krosna.
"Ciągle nie wiadomo, ile wart jest majątek Krosna, bo nie skończyła się inwentaryzacja, ale syndyk obawia się, że długi, które przekroczyły ponad 300 mln zł, mogą przewyższyć jego wartość.
- Kolejni wierzyciele wciąż się zgłaszają - mówi Leszczak.
W inwentaryzacji liczy się nie tylko wartość majątku trwałego, ale także wartość kontraktów i wartość samej marki.
- W pierwszej kolejności na sprzedaż pójdzie część majątku, która nie jest bezpośrednio związana z produkcją. Część produkcyjna Hut zostanie wystawiona jako całość, jako firma w ruchu - mówi Leszczak.
Syndyk ma sygnały, że są zainteresowani kupnem majątku."
- Ale póki nie zakończy się wycena, nie ma mowy o konkretnych rozmowach - zastrzega. "