PGE - 0.59 ENEA - 0.72 ENERGA - 0.61 TAURON - 0.83 (3.5 razy tańszy od średniej)
Czy ktoś ma jeszcze wątpliwości dlaczego taki Helikon ma 10% papierów w Tauronie i 5% w Enei i nie sprzedał do dzisiaj ani jednej akcji od momentu zakupu w okolicach 4 zł w przypadku Tauronu? A może któryś z naganiaczy spadkowych twierdzących, że nasze spółki są przewartościowane chciałby odnieść się do tych wycen i uzasadnić swoje twierdzenie na ten temat? Jak myślicie, jak długo utrzyma się taka promocja na naszym rynku?
Bardzo naganiasz na wzrosty. Bardzo jest to podejrzane. A kurs od szczytu spadł o ok 17 procent. Poza tym dwukrotnie przyłapałem cię na kłamstwie. Raz jak pisałeś że jest dywidenda, a wcale jej nie ma. Jest wniosek który jeszcze nie został przegłosowany. Drugi raz jak pomyliłeś celowo albo nie, sprzedaż aut elektrycznych z udziałem tychże aut w całym rynku. Obecnie ok 7 procent aut które są sprzedawane w Polsce to auta elektryczne. Ale wszystkie auta elektryczne w Polsce stanowią ok 0,7 procenta wszystkich samochodów. Dlatego do końca roku nie kupię akcji Tauron. W grudniu przeanalizuje sytuację i podejmę decyzję. Wojna w Iranie cały czas trwa, Izrael atakuje Liban, w Polsce rośnie bezrobocie, według mnie wszystkie dobre informacje dla tauronu są już od dawna w cenie. Giełda u nas na szczytach, nie ma fundamentalnych impulsów by kupować akcje. Mamy przecież rekomendacje REDUKUJ od Noble. Mam nadzieję że się ponownie nie wsciekniesz jak poprzednio bo ludzie cię tutaj rozgryźli.
Trigon Reko Kupuj cena 13.xx...i zejdź na ziemię kolego bo nasze posty są bez znaczenia dla kursu. Jesteśmy zwykłymi leszczami którzy patrza co zrobią grubasy.
Rekomendacje trigon jest z lutego a więc z przed wybuchu wojny w Iranie. Ważniejsza moim zdaniem jest najnowsza kwietniowa rekomendacja Noble REDUKUJ, która uwzględnia choćby wojnę i związane z tym turbulencje.
To są fakty. Możesz je sprawdzić samodzielnie w dowolnym serwisie finansowym. Jestem tutaj jako antidotum dla naganiaczy spadkowych takich jak ty manipulancie nabijającym lajki i podszywającym się pod innych. Był taki jeden naganiacz spadkowy jak ty który na poziomach 3 zł twierdził, że Tauron nie jest tyle wart. Bardzo mocno agitował. Podpisywał się nickiem trabant_de_mucha. Zaraz po tym zniknął a w akcjonariacie pojawił się Goldman i Helikon z pakietem 10%. Może to byłeś ty zanim ukradłeś mojego nick'a"dealer" i zacząłeś go używać w moich archiwalnych postach podszywając się pode mnie. Kłamstwa które mi zarzucasz sobie wymyśliłeś jak zwykle. Dostałeś linka źródłowego w którym zostały przedstawione wszystkie dane k których wspominasz. Masz coś jeszcze manipulancie do powiedzenia? A jak usuniesz tego posat jak to masz w zwyczaju czynić to wstawię go ponownie.
Nie zauważam żadnego błędu po mojej stronie. Za to zauważam po twojej... celowo przekręcasz mojego nick'a w swoich postach. To niedorozwój czy złośliwość?
Marzę o tym. Zrobię wówczas kolejne obszerne zakupy. Póki co ja mam akcje a tobie lub twoim mocodawcom którzy ci płacom za naganianie pozostaje póki co o tych poziomach jedynie pomarzyć manipulancie kradnącym nick'i. Coś jeszcze?
Nie ma żadnej dywidendy. Kłamiesz. Głosowania nad wnioskiem jeszcze nie było. Przekręcasz mój nick, uważaj zaraz eldealeros oskarży cię o niedorozwój lub złośliwość. I co mi odpowiesz?