W piątek na bardzo wysokich obrotach jak na tą spółkę ok 12% dostępnych na wolnym rynku akcji zmieniły właścicieli. Pozostałe 88% akcjonariuszy mimo wzrostów jednak zdecydowało się trzymać nadal akcje licząc na wiele większą cenę za akcji.
Być może osoby które oddały w piątek ponownie będą kupować akcje jak przeanalizują raporty ale już na wyższych poziomach.
Liczę tu na kolejne wzrosty do kolejnych raportów.
Pozdrawiam
Jestem w tych 93%, ktorzy trzymaja akcje. Dlaczego nie sprzedaje? Bo ten śmieć musi urosnac jeszcze o 100%, zebym odzyskal to co w niego zainwestowałem. Kilka lat temu postanowilem sobie, ze albo odzykam to co na nią wydałem, albo moze sobie oglosic bankructwo i mogę stracic wszystko. Ta spolka jest mi już totalnie obojetna.
Nie sprzedam. Albo śmieć zbankrutuje, albo odda mi to co w niego wlozylem. Dzieki temu, ze nadal go widze na moim koncie maklerskim pamiętam lekcję z poczatkow mojego inwestowania i nie powtarzam starych bledow.
Zarabiam na innych akcjach, obligacjach itp., a ta spolka jest mi od dawna obojetna.
Dnia 2026-04-25 o godz. 20:14 ~Tomek napisał(a): > Sprzedaj że starą i nie marudź jest kilkadziesiąt innych spółek które rosną to sobie odrobisz stratę hehe