Dokładnie tak jest co 3 miesiące jak zaczynają ubierać pod SAFE którego może nie być ale jak będzie to na pewno Lubawa nie będzie beneficjentem. Będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł.
Dnia 2026-04-25 o godz. 19:11 ~Ciekawy napisał(a): > Dokładnie tak jest co 3 miesiące jak zaczynają ubierać pod SAFE którego może nie być ale jak będzie to na pewno Lubawa nie będzie beneficjentem. Będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł.
Dokładnie..Gruby zapewne doskonale wie, że albo tego SAFE w ogole nie będzie i to jest chyba najbardziej prawdopodobne..a nawet jak jakimś cudem będzie to Lubawa nie będzie beneficjentem a wręcz może to oznaczać spadek zysków Lubawy!
Niewykluczone, że Gruby chce wyprzedać wszystkie akcje Lubawy koniecznie przed wdrożeniem SAFE bo wie że SAFE to może być katastrofa dla POLSKICH firm zbrojeniowych/militarnych.
Dnia 2026-04-26 o godz. 10:47 _xd napisał(a): > Ciebie dd nie liczę, bo ty zwyczajnie jesteś cofnięty xD
Hmm...a dlaczego uważasz, że DD nie jest Trolem, tylko uważasz, że DD jest cofnięty? Czy dlatego, że DD próbuje wypytywać Trola co tu robi, czy ma akcje i dlaczego nie ostrzega przed spadkami na Bumechu...chodzi Ci o to, że to trochę tak jakby ktoś oszukiwany metodą na wnuczka dopytywał oszusta setki razy czy jego wnuczek na pewno otrzyma te pieniądze? :)
Dnia 2026-04-26 o godz. 13:34 ~Zet napisał(a): > Poniedziałek na zielono , nie słuchajcie trolli spadkowych
No, ale Pan Ciekawy wyraźnie dziś napisał.. zacytuję: "Dokładnie tak jest co 3 miesiące jak zaczynają ubierać pod SAFE którego może nie być ale jak będzie to na pewno Lubawa nie będzie beneficjentem. Będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł."....Pan Ciekawy wyraźnie stwierdził, że będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł? Jak myślicie w jaki biznes wejdzie Gruby po zrealizowaniu obecnie zysku na akcjach Lubawy?
Ja kilka dni temu przeczytalem na Bankierze artykuł, o tym, że Pan Palikot uruchamia nowy biznes - "Telewizja internetowa" i że ma to być hit jeżeli chodzi o zyski! Pan Palikot szuka inwestorów, ale minimalny próg wejścia to 1 mln zł. Myślicie, że to tam Gruby ulokuje kapitał wycofywany obecnie z akcji Lubawa?
Dnia 2026-04-26 o godz. 14:29 _xd napisał(a): > Ty już byłeś jako trzeci. > > Ci dwaj wyżej 5 i 6.
Po 1-sze..nie jesteś konsekwentny w tym co piszesz i już sam się w tym gubisz...stwierdziłem dzisiaj, że DD nie jest Trolem
Po 2-gie ja tylko powtarzam ostrzeżenia Pana Ciekawego i jedynie stawiam dodatkowe pytania żeby możliwie maksymalnie ostrzec drobnych mało doświadczonych inwestorów tzw. leszczy przed tym że Gruby zapewne wyprzedaje obecnie wszystkie swoje akcje... a gdybyś nie wiedział to..Pan Ciekawy to eskpert z tego forum..zacytuje Ci Jego słowa " "Było nie było sprawdza się to co pisze i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to może zweryfikować daty wpisów i jak zachowywał się po nich kurs.".... i jeszcze te z dzisiaj: "Dokładnie tak jest co 3 miesiące jak zaczynają ubierać pod SAFE którego może nie być ale jak będzie to na pewno Lubawa nie będzie beneficjentem. Będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł."
Dnia 2026-04-26 o godz. 14:56 _xd napisał(a): > Zrobiłbyś kiełbaskę ciekawemu? Ciągle o nim myślisz i piszesz xD Jak to nie jest miłość, to ja nie wiem co xD
Nie, tu chodzi jedynie o rzetelne analizy i prognozy Pana Ciekawego... zacytuję Ci Jego słowa "Było nie było sprawdza się to co pisze i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to może zweryfikować daty wpisów i jak zachowywał się po nich kurs.". dlatego tak wczytuję się w Jego wpisy.
A dzisiaj Pan Ciekawy napisał ""......Będzie na czerwono 10 dni z rzędu bo gruby wychodzi z akcji kupionych po 4 zł." Przeczytałem to będąc juz po lekturze artukulu o nowym biznesie Palikota i że znów szuka inwestorów ale prog wejscia to 1 mln zł....więc niewykluczone że Gruby po realizacji obecnie zysków na akcjach Lubawy właśnie u Pana Palikota ulokuje swoój kapitał Tym bardziej, że Pan Palikot zastrzegł, że......jakby co.....to ta Telewizja internetowa z widokiem na Pałac Kultury .....to jest na Syna! Więc ryzyka nie ma żadnego! A wiemy że Gruby wchodzi tylko we wiarygodne biznesy!
Dnia 2026-04-26 o godz. 15:16 _xd napisał(a): > Zrobiłbyś, wiedziałem. Każdy to wie xD
.... a nawet jeśli tak, to niech Cię to tak nie dziwi...dzięki Panu Ciekawemu wiem, że Gruby obecnie wyprzedaje akcje Lubawy żeby miec na podatek Belki bo termin jest do 30 kwietnia...takim newsem to żaden inny ekspert się nie podzieli, jedynie Pan Ciekawy - wybotny ekspert! od wybotnych i fenomenalnych analiz!