• Demo da odpowiedzi Autor: ~idf [45.128.37.*]
    Mam nadzieję, że już niedługo przekonamy się czy starwardzi wykorzystali szansę na drugie życie. Kupił mnie ich pomysł i czekam, ale różnie może być - po demie może bardzo dużo się zmienić w każdą stronę. Na tym
    to też polega w tym biznesie.
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~Aaaaaaaa [208.72.155.*]
    Efekty ostatniego materiału dopiero pewnie w poniedziałek da się oszacować.
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~mmm [31.61.244.*]
    Póki co gra awansowała z 630 na 455 pozycję w rankingu WL w ciągu 45 dni. To niezły wynik biorąc pod uwagę , że zrobili to niskokosztowo samymi materiałami z gry . Demo moim zdaniem MUSI już jednak wprowadzić Into the fire do top 300, żeby zobaczyć to w rosnącej cenie akcji. Brak wejścia do top 270-300 2 tygodnie - miesiac po demie prawie przekreśla szansę na bdb sprzedaż. Wg mnie przynajmniej
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~duch [5.181.2.*]
    zgoda, kilka razy śledziłem co mają materiały, które bardziej się poniosły. Bo były takie, które zażarły w sieci bardziej. Jeśli demo da radę…
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~cinek [178.43.251.*]
    Gra wygląda interesująco i ma potencjał, wbrew opinii trolla, który się dwoi i troi. Demo, zapewne w czerwcu, pokaże więcej. Póki co testy na Steam niebawem.
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~mmm [31.61.240.*]
    Wg topowych streamerow gra jest interesująca,ale oni też mogą się mylić. Wg trolli gra nie jest interesująca, ale oni też mogą trafić :)
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~Blablabla [141.98.233.*]
    Na Triple I pokazali rok temu, że pomysł jest dobry, oryginalny i wyróżnia się na tle. Mówi o tym podany w raportach wynik i zainteresowanie po wydarzeniu oraz komentarze graczy. Teraz pokaż kotku co jest w środku!
  • Re: Demo da odpowiedzi Autor: ~Rafał [84.20.4.*]
    Dołącz do społeczności osób analizujących GPW i NewConnect: https://discord.gg/fq8e2bwv
[x]
STARWARD -2,44% 8,00 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.