• Moja ocena Autor: ~Lemek [83.29.155.*]
    To jest gra z niskiej półki, widać że mają doświadczenie w arcie, ale cała reszta wygląda źle bardzo niespójnie te potworki kosmici to ma nadzieję jakiś żart tak samo turlanie się na płonących deskach postacie też fatalne animacje złe nie wspomnę co tam ten ai mówi yyy jakieś bez sens widać że ai też to pisal
  • Re: Moja ocena Autor: ~madrygracz [15.204.97.*]
    Mnie ten art też nie porywa ale zobaczę demo w czerwcu jak będzie
  • Re: Moja ocena Autor: ~Julek [198.244.176.*]
    Myślałem po pierwszym materiale że to gra o ratowaniu ludzi i ekstrakcji a widzę kosmitów i okultyzm. Schematy, było, nuda, zwolnić kogoś kto to zrobił. Czarno to widzę.
  • Re: Moja ocena Autor: ~Wwwwwwwwww [167.17.69.*]
    Wielka szkoda, że nie szli drogą po Niezyciezonym pokazując coś nowego czego nie było, czy jak Creepy Jar w GreenHell albo 11bit tylko idą po najmniejszej linii oporu dlaczego ktoś miałby się zainteresować tym? Dla mnie to nuda bajka dla dziecka chociaż nawet teraz dzieciaki już mają taką ofertę że się nie łapią na takie tanie chwyty po co robić coś takiego? Lenistwo? Dziwne to bo gra wygadała bardzo świeżo i oryginalnie na początku i chyba dlatego zrobiła takie wrażenie rok temu. Ciekawe co przyniesie demo jak to co ten materiał to nie wróżę sukcesu
  • Re: Moja ocena Autor: ~Szkodaslow [162.19.19.*]
    “Tania strzelanka z kosmitami” w ławie powiedzmy to głośno i to bardzo tania ta gra wygląda strasznie biednie jakaś owca stoi jak wszystko płonie jak kloc zero immersji i napięcia dla mnie to jes taki regres że czekam na wyjaśnienia od spółki co się stało
[x]
STARWARD 0,00% 8,38 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.