• Szacunki Autor: ~Buciki [37.109.32.*]
    Kiedy szacunkowe wyniki za 1Q26?
    Wyniki skonsolidowane za 2025/2026 22 maja
  • Re: Szacunki Autor: ~Anonimowy [178.43.249.*]
    Zazwsze były około 7 dnia miesiąca po zakończaniu kwartały ale za 4q2025 p9dal8 niespodziewanie 28 stycznia co chyba pomogło wypaść spółce z msci więc teraz nie wiadomo jak będzie. Mogą podać wcześniej albo później albo w ogóle. Z tą spółką już w ogóle noc nie wiadomo. Szkoda bo wydawało się że jak Miłek wrócił za stery towszystko dobrze się zapowiada. Oficjalny raport za 1q ma być 11 czerwca
  • Re: Szacunki Autor: ~Buciki [89.161.107.*]
    Ok dzięki, nie wstawiło mi całej wiadomości, ale tak pisałem o 11 czerwca.

czyli możemy przypuszczać że szacunki będą przed wynikami za 2025/2026 i przykryją ich słabość.
  • Re: Szacunki Autor: ~Anonimowy [178.43.249.*]
    No właśnie nie możemy.
  • Re: Szacunki Autor: ~Leo [46.112.4.*]
    Dokładnie zgadza się, nic nie możemy. Możemy tylko liczyć zejak jest dobrze to wyjadą z tym np.30 kwietnia (z szacunkami)- chyba pierwotnie miala być to data raportu rocznego, a szacunki miały być po majówce?! No cóż pożyjemy zobaczymy...Piękny weekend...
  • Re: Szacunki Autor: ~Koks [37.225.60.*]
    Czy on widzi w ogóle co zrobił swoimi gadkami i wróżbami? Po co to było?
  • Re: Szacunki Autor: ~Jan [176.113.194.*]
    Szacunki są ważne w tej chwili, ważniejsze niż wyniki roczne bo te możemy sobie oszacować z grubsza. Zresztą te za 2025 r rynek już zdyskontował w cenie akcji . Czekamy na początek maja na szacunki .
  • Re: Szacunki Autor: ~realista [193.106.209.*]
    Nie jestem wielkim optymista co do tych wynikow - ta zapasc w modivo z q4 moze nie byc tak latwa do wyciagniecia w 1 kwartal.
    Polecam moja strategie jezeli chodzi o modivo stac z boku i czekac na konkretne liczby - wyniki w teori powinny byc pierwszy albo drugi tydz maja. Zazwyczaj pojawia sie info o knferencji wtedy daja dzien wczesniej albo rano jak sa bardzo slqbe tak jak za q3 - albo wogole nie daja szacunkow w znanej formie tak jak bylo za q4 :) tylko konferencja i prezentacja.
[x]
MODIVO 0,64% 78,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.