Biedny pcf wciaz tylko nadzieja. Niestety sebek zniszczył spólke i tej gwiazdy nie odbudujesz ćwwoku. Pewnie beda podbitki i ubieranie leszcza ale szkoda tu czasu
Przejęcie za 1.5mio USD za 3 tytuły AA i mały zespół wydawniczy pochodzący z Gearbox. - Amerykańce inwestują w PCF 10,8mio PLN za 4 PLN lub więcej a za 3 tytuły dostają tylko ok. 5,5mio PLN. - Wierzą w PCF po 4 PLN, albo te ich 3 gry mogą ruszyć mocno ceną akcji, a oni wyjdą na swoje. Najważniejsze brakujące info to co to będą za 3 gry? Mi nie udało się nic znaleźć.
Przecież to całe Coldown to 8 kombinatorów w typie waszego prezesa Dyzmy. Nikt o nich nie słyszał ani nie wiadomo Jakie gry wydali, bo nawet na ich stronie która wygląda jak prawie pusty szablon, nie ma absolutnie żadnych informacji.
Taaa, tylko Bulletstorma robił Chmielarz ze swoją ekipą z której nic nie zostało. Obecnie szczyt tej firmy jeśli mowa o własnej produkcji to ten cały Lost Rift którego ostatnio sprzedawali za $5 a i tak nikogo to nie zainteresowało. Nie ma nawet już nikogo od Outriders który był popłuczynami po Gearsach i Bulletstormie.
Skąd teraz takie umowy na duże projekty z 2K, Microsoft, Sony i Kraftonem. Własnie na te Gearsy lub PUBG...takie popłuczyny a 2K i Microsoft je bierze?
Ano stąd, że prawie darmo to będą robić. CCC Cena Czyni Cuda. Jak nie wiadomo czemu coś się dzieje, to zawsze chodzi o pieniądze. Nic z czego można by się cieszyć. Zostali tanim asset shopem, jak kiedyś Chińczycy.
Nie wiem o warunkach umów...z tanim asset shopem jestes zacofany o 5 lat...Poczytaj zapytaj sektor o AI w AAA prod...Tani asset shop dla 2K albo Microsofta jest wart nic. Sami zrobią w 5 minut do tego potrzebne sa GPU....nie chinczycy albo polacy
Czyli jest nawet gorzej niż napisałem, wedle twojej teorii. Ubierają tutaj na maxa dalej leszczyne , pod info, jak zwykle, bo jak spojrzeć na finanse to katastrofa totalna. Powodzenia hehe.