Boryszew utrzymuje politykę dywidendową, brak wypłaty za '25 przez CAPEX na drony - Bankier.pl https://www.bankier.pl/wiadomosc/Boryszew-utrzymuje-polityke-dywidendowa-brak-wyplaty-za-25-przez-CAPEX-na-drony-9122474.html
Tak więc drony nie tak prędko jak pisała Jadzia..
To jest proces skomplikowany i czasochłonny..
Oby to się udało zrealizować. w tym roku ..
Ps.
Teraz sprzedaż rurexu która da ok.80 mln żywej gotówki oraz kasa z kapitału zapasowego da zastrzyk gotówki i pozwoli uruchomić produkcję ...
Technicznie sprawdziłem walor historycznie było już porządne odbicie z poziomu właśnie 4.5 zł
Może i tym razem powtórzą zabieg na co liczymy wraz ze szwagrami..
Drony przesunęły się w czasie z powodu niepodpisania umowy na Safe między UE , a krajami członkowskimi. Umowa miała być w marcu, zaliczka w kwietniu, nie ma tego niestety i nie chodzi o żądny długotrwały proces związany z dronami, bo te drony już dawno zostały opracowane przez Insrytut Lotnictwa, a w 2025 były już prezentowane na pokazach czy targach wojskowych.
Ale jest coś o czym tu nikt nie pisze
To może by. Złoty grało Boryszewa
Postaram się to niebawem zapisać bo informacja jest b.dobra
Wymaga szczegółowej analizy ale szwagier już nad tym pracuje
Jeśli to wypali to jest duża szansa na zmianę trendu ..
Ps.
I to nie jest aż tak odległa perspektywa !
Pozostanie się jedynie modlić by karkosik nie postarał się zrobić wezwania na akcje gdyż wówczas spółka stanie się niezłym kąskiem
Gdyby to była spółka krzak i krzyknął jakiś prezo że już nie będą w foto czy gejmingu działać tylko będą robić drony to spekula by zrobiła 800% na dzień dobry. Taka jest ta bananowa gielda
Nie było tak źle ..
Niewiele ale do przodu dały węglówki samarycznie
Wcześniej dały zarobić Lubawa protektor i zremb z których wyszedłem w b.dobrym momencie gdyż teraz widać co tam się dzieje
Teraz całą uwagę kieruje na boryszew a ci z tego będzie zobaczymy ..
Wszedłem w dobrym momencie jak widać..