Rób co uważasz jak połowę akcji sprzedałam i czekam co dalej czy opór wytrzyma czy może znowu odbija i spadnie niżej. Według mnie powinniśmy zakończyć dzień nad oporem 1.40 I kolejnych dniach tańczysz podbić wyżej może 1.60 ale generalnie nie powinniśmy spadać poniżej 1.40 I zmienić opór we wsparcie.
Opór wytrzymał więc jest mocny albo potrzeba więcej mocnych rąk do wybicia albo wracamy do wsparcia. Ja myślę że to nie była ostatnia próba wybicia oporu.
Wczorajsze obroty - znaczące wygenerowały sie głównie w ciągu 3 godzin, dlaczego?
Koniec sesji zjazd poniżej 1,4 i cisza na morzu, dlaczego?
Ale jestem ciekaw poniedziałku...
Jeszcze jakby. Trump co w weekend wywinal to poniedziałek głęboka i krwista czerwień na szerokim ... to by się fajnie działo
Ale naciągasz nie kupiłeś na wsparciu 1.05 to trudno poczekaj co się będzie działo w okolicach oporu 1.40. A odpowim Ci na Twoje pytania: rynek tak zdecydował żeby tak sesja wyglądała a spadek poniżej oporu to klasyka. Choć liczyłam że zamknięmy się jednak powyżej 1.40.
Nie powinno spadać a jest poniżej 1,40. Ma rosnąć do 1,60, a sprzedajesz po 1,48, o czym mówisz pół godziny później jak jest wysyp po 1,40. Wszystko wyjaśniasz AT, a nawet ignorantko nie zajrzysz do raportu Herkulesa, bo po co. Twoje reko, to kupować po 1,40, a sprzedawać poniżej 1,20 i w tak kółko lejesz wodę chyba tylko po to, żeby pozycjonować spółkę i ubierać leszcza
Od samego początku moja strategia była taka zeby po dobiciu do oporu 1.40 sprzedać połowę swoich akcji i poszły po 1.48 - i wszyscy o tym wiedzieli. Liczyłam że nie spadnie poniżej ale spadło no cóż to rynek reguluje. Choć myślę w przyszłym tygodniu kurs pewien przebić 1.40 i tam już zostać.
Fontanna - może miałaś taką strategię - ok
Ale to co piszesz to naciąganie faktów do swojego widzimisię.
Zobaczymy co będzie w nowym tygodniu.
Gdyby było mocno to powinno wybić 1,4 i tam pozostać, a obroty powinny trwać do końca sesji.
A tak nie było.
Dlatego uważam że póki co były gierki w bierki.
Zobaczymy ale zobacz na obrót był podwyższony więc kos poważniejszy się wlacczyl do gry. Tak przebicie 1.40 I zakończenie powyżej byłoby super sygnałem wzrostowym ale niestety spadło niżej więc opór nadal trzyma ale był już zaatakowany kilka razy więc może padnie przy kolejnej próbie. Moim zdaniem to jeszcze nie bylo ostatnie zdanie byków. Powinniśmy w kolejnych dniach jednak wybić ten opór i zmienić go we wsparcie ale co rynek zrobi zobaczymy.
Jak się okaże że opór nie do przebicia na coś spadniemy na wsparcie na 1.05. A jak przebijemy i pójdziemy wyżej to przyznasz mi rację że mojabstrategia działa ?
No to podaj. Ja wcześniej mówiłam co się może wydarzyć na wsparciu 1.05 i gdzie kurs powinien podążać do oporu 1.40 więc napisz co według Twojej strategii będzie jak ponownie spadniemy donwsparcia na 1.05
Okaże się jak na razie trzyma się przy wsparciu 1.40 ale jak to rynek zakonczy niewiadomo a ja trzymam się swojej wersji że mamy próbę wybici oporu na tył właśnie polegają wsparcia I opory ze prze jakiś czas rynek się męczy na danym poziomie.